Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Mérgező dolgok. Hogy használd a Skorpió fullánkjának erejét a felszabaduláshoz – Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 19.

Ahogy fent úgy lent. Ha fent a csillagos égen egy minőséget, bölcsességet hordozó csillagképben jár a Nap, akkor itt lent is könnyebben nyílik Tér ennek a minőségnek a megélésére. Így volt ez az elmúlt napokban és még érezhető néhány napig, hogy a Nap a Skorpió csillagkép fullánkjánál járt. December 21-én elhagyja majd a Skorpió csillagképet, és a december 22-én beköszöntő Napfordulattal belép a Nyilas csillagképbe, a nyíl hegyéhez érkezik ekkor pontosan.

Ahhoz, hogy a nyíl hegyének üzenetét érzékelhessük, még meg kell előznie Skorpió fullánkjának titkos tudása, aminek aktiválásához még éppen nyitva az idő. Ez az üzenet pedig az, hogy most kiengedheted végleg azokat a mérgeket, amelyekkel mérgezed magadat, az életedet. Melyek ezek a mérgek?

Ehhez segítségül hívhatsz többféle technikát, egyik segítség ehhez a december 18-ai blokkoldó meditáció. Ha már megcsináltad javaslom, hogy most ismételd meg, mozogva sétáló meditációként.

A vizualizációban testi szinten is keresd meg azokat a lelki mérgeket, szeretetlenségeket, amelyekkel esetleg még mérgezed magadat. Ha ezt az időszakot jól tudod megélni, ezeket a mérgeket elengedni, akkor tovább léphetsz felkészülten a Nyilas nyílvesszőjének üzenetéhez, amihez a Téli Napforduló idején nyílik ki az Időkapu számunkra leginkább.

A meditációt Itt találod:

Megfogom a kezed és segítek elindulni, haladni az úton.

Élj a Női Teremtőerőddel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

(KÉP forrása: https://csillagaim.hu/cikk/skorpio_csillagkep/)

PS: Ha az asztrozófiáról, vagyis a csillagbölcseletről bővebben tájékozódnál ajánlom szeretettel Veres Mónika asztrozófus csillagtitkok.hu oldalát:, akinél jelenleg asztrozófiát tanulok.

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .