Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 3. Nyitott vagy-e a csodára?

“Öltöztesd díszbe a szívedet.” – mondja a Róka a Kishercegnek, amikor a köztük lévő Kapcsolat, Barátság kialakításáról tanítja.

Vannak, akik nyitottak saját lelkük csodáira és vannak, akik még nem. Vannak, akik számára akkor ott Betlehemben valami különleges született meg, és vannak, akik számára csak egy gyermek.

Szeretettel Köszöntelek!

Az Adventi Spiráljárás elején vagyunk még, de mégis van egy képünk arról, hogy mi az, amire “várakozunk” az adventi időszakban. Mi is az, amiért Díszbe öltöztetjük a Szívünket. Fontos tudatosítanunk, hogy a várakozás, az nem passzív várakozást jelent, amikor semmit nem tehetek azért, hogy megérkezzen a busz a buszmegállóba, és csak elütöm ott az időmet. Az adventi várakozás egy aktív várakozás, inkább készülődés. Fontos megérteni, hogy a BELSŐ KARÁCSONY, a BELSŐ FÉNY ünnepe nem történik meg mindannyiunkkal, csak akkor, ha felkészítettük magunkat rá lelkileg és testileg is. Ha ezt választottuk. Máskülönben csak egy dátum lesz, egy időkapu, amit a természet, a kozmosz nyit nekünk, de mit nem vettük ezt észre, így nem tudtunk átmenni a kapun. Egy külső fizikai ünnep, ami ugyan lehet szép, de nem hordozza azt a Megújulást, Reményt, Hitet és Szeretetet, amit a Belső útján feltöltekezett ember tud megélni.

Szíved Díszbe öltöztetése és Nyitottság a Csodára

A keresztény hagyományban a megváltó születését ünnepeljük. A pásztoroknak egy angyal adta hírül a gyermek születését, a Napkeleti Bölcseknek pedig a fényes Betlehemi csillag jelezte.

A pásztorok előbb megijedtek, mégis hittek a szemüknek és fülüknek, hittek az angyal szavainak. Útra keltek, hogy felkeressék az isteni gyermeket. A Napkeleti Bölcseket is egy JEL vezette, csak másféle. Ők egy fényes csillagot követtek, amely egyszer csak megjelent az égen. Ezt JELKÉNT ISMERTÉK FEL és elindultak tiszteletüket tenni oda ahova a JEl vezette őket. Vannak, akik a SZERETET hírnökét, MEGTESTESÜLÉSÉT látják benne, a régen megjövendölt prófétát, s vannak, akik nem látják ezt benne.

Te hogy öltözteted Díszbe a Szívedet? Te nyitott vagy-e a csodákra? Felismered a jeleket? Felismered magad körül a mindennapi csodákat? Írd le mit tekintesz csodának a női létedben, s mit emberi létedben! Számítasz, vársz-e még csodák megtapasztalására a női életedben?

Ehhez zene: Katie Melua: Thank You Stars

Karácsonyi hangolódáshoz zene: Ghymes: Szép Jel

Ez legyen a mai fókuszod! Gyújtsd meg az ADVENTI GYERTYÁDAT, és kérd, hogy meg tudd látni a mindennapit, és az élet ritka csodáit egyaránt!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon, és ezt észre is vegyük!

Boglárka

PS: Ha a női arcehítpusokban rejlő női csodákra, útra kiváncsi vagy itt kérheted tőlem ezt az ajándék minikurzust, illetve értesülhetsz legújabb írásaimról, online kurzusukról és személyes workshopokról.

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .