Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 1. – A Természet nyitva áll és vár rád.

Mire vetül körülötted a tavaszi nap fénye? A fény ösztönzi az életet, növel és táplál. Advent idején, a téli napforduló kapcsán a belső fényről írtam, és azt kérdeztem tőled és magamtól is az adventi napi gyakorlatokban, hogy mire vetül a belső fényed.

Most azt kérdezem, hogy mire vetül benned a tavaszi nap melengető fénye? Mi az, amit hagysz növekedni magadban, magad körül? Milyen új vagy megújult magocskák mococrognak benned a felszín alatt, hogy most a tavasz lendületével áttörhessék a föld felszínét?

Nemsokára itt van a tavaszi napforduló, a tavaszpont, amikor megkezdődik a csillagászati tavasz, az új ciklus kezdete. Úgy éreztem, kell valami kis segítség a várakozáshoz most tavasszal is, nem csak advent idején. Nekem legalábbis mindenképp jól jön egy kis emlékeztető, remélem neked is. Ezért hasonlóan az advendi kalendáriumhoz, tavaszi napéjjegyenlőségváró kalendáriumot készítettem, készítek folyamatosan.

Miért is nagyon különleges ez az idei tavaszi időszak? Mindannyian érezzük a belső kéztetést arra, hogy kiszabaduljuk, kibújjunk a csigaházunkból, téli barlangunkból, a körülöttünk lévő világ pedig azt parancsolja, hogy húzódj vissza, ne menj közösségbe.

A “csukd be”, és a “zárd be”, “megszorítás” társadalmi parancsa áll szemben a belső természetes kézstetéseinkkel. Én mégis azt mondom, hogy nem keseredj el. A Természet nyitva áll és vár rád. Lehet, hogy ez is egy lehetőség arra, hogy idén és ezután több figyelmet szenteljünk neki. Figyelmünket jobban felé irányítsuk, hamár a szociális társas kapcsolataink a legszűkebb körre szorulnak napi szinten. Talán nem véletlen, hogy most globális szinten ezt kényszeríti ki a külvilág.

Jó hírem van. A TERMÉSZET NYITVA ÁLL. Menj ki és ismerd meg úgy igazán. Ismerd fel, hogy ő a leghűségesebb és legtámogatóbb társunk az emberi létben. Üdvözöld és kérdezd meg miben segthatsz neki ezen a tavaszon.

A hangolódáshoz egy kis zene, ahogy szoktam:)

Ha a Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium többi részét is szeretnéd naponta olvasni hajnalban, korán elsőként, kérd az info@noiteremtoero.hu címen levél tárgya: TNTK legyen :), így gyorsabban észreveszem.

Kívánom, hogy a Belső napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése, Belső erőforrásaink, Ciklikusság, Egyperces gyakorlatok, Női Teremtőerő, Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium

Tags:

1 reply

Trackbacks

  1. Ismétlés a Tudás Anyja. Élsz azzal, amid már van? Vagy mindig az újat keresed?- Tavaszváró NTK 7. » Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .