Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Görcsölés helyett áramlás. Hogy engedjük meg magunknak az élet változásait?

Kisütött a nap a héten, és bennem elkezdett pezsegni a tavaszi nagytakarítás gondolata. Sőt “kényszere”, a “most van itt az ideje, hogy megszabaduljak a nem használt gyerekjátékoktól ruháktól, félig meglévő cumisüveg fejektől” érzése.

Kisütött a nap a héten, és bennem elkezdett pezsegni a tavaszi nagytakarítás gondolata. Sőt “kényszere”, a “most van itt az ideje, hogy megszabaduljak a nem használt gyerekjátékoktól ruháktól, félig meglévő cumisüveg fejektől” érzése.

Elkezdem pakolászni a dolgokat ide, oda zsákba, szemetesbe, máltai csomagba, aztán térülök-fordulok és eszembe jut hátha éppen ez fog kellenimeg amaz, és már vissza is pakoltam a zsákok felét…..

Gondoltam egyet, és elővettem magamnak ezt a régi meditációmat a ciklikusságról. Amúgy is éppen a Méh Köszöntő Online kruzus első tehének végén járunk, és a fókuszom a méhen, a méhe erején, egészséges energetikáján van. Hát pont erre van most szükségem, hogy a külvilágban is gyakoroljam a belső ciklusomat, illetve segítsem a belső folyamataimat a kinti rendrakással, elengedéssel.

Ehhez hozom most ide ezt a meditációs anyagot számodra is, ha te is érzed ehhez most magadban a késztetést. Ezt a bejegyzés alján találod, de addig még néhány gondolat a test és lélek aspektusából, amely visszatükröződik a körülöttunk lévő térben, környezetünkben.

Hogy engedjük meg az élet változásait magunknak?

Ha tapasztaltál már menstruációs görcsöt, akkor pontosan ismered az érzést, milyen az, amikor nem vagyunk jó viszonyban (tartósan, vagy éppen csak hullámvölgybe értünk) az ELENGEDÉSSEL, a megtisztulással, női ciklusunk változásával. Időnként mindannyian rágörcsölünk valamire. Van, amikor egy-egy gondolathoz, eszméhez ragaszkodunk görcsösen a fejfájásig.

De vajon hogyan engedjünk el görcs nélkül? Hogy engedjük meg az élet változásait magunknak? Erről elég sokat olvashatunk, hallhatunk. De a másik nagy kihívás, hogy amit MEGTARTOK, azt hogyan tartsam meg könnyedén, áramlóan, erőlködés mentesen.

MEGTARTANI KÖNNYEDÉN, nem erőlködve, begörcsölve. Megtartani, aztán hagyni átalakulni, majd engedni lehullani rólunk azokat a dolgokat, amelyek megújulásra megérettek a mint a levél ősszel a fáról.

Ennek megtapasztalására, ennek a mintának az átírására több út is létetezik.

Készítettem számodra egy meditációs hanganyagot, amely segíthet rálépni erre az útra. Az első néhány percben a meditáció témájáról a ciklikusságról beszélek, s ezután kezdődik el maga a meditáció.

Belső ciklikusságod segítő meditáció, ahogy benn úgy kint

Ha hallgatnál még hanganyagot a női ciklus szépségeiről, benne rejlő lehetőségeiről, akkor olvass tovább itt>> Bővebben>>

Egészségedre!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: Belső erőforrásaink, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .