Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Őszi nap-éj egyenlőség FöldAnya – Méh áldás szertartás (zoom). Szeptember 22.-én 18.00-kor

Szeretettel Köszöntelek!

Ma éjjel megformálódott bennem, hogy az őszi nap-éj egyenlőséghez kapcsolódó közös szertartásnak, meditációnak egyik központi eleme lesz, hogy megzengetjük a méhed és a Kozmikus Anyaméh hangjait.

Eddig csak nagy vonalakban éreztem, hogy milyen Földhöz, Nagy Anyaméhhez, férfi-női energiák egyensúlyának ünneplésével kapcsolódó szertartással lépjük át ezt az Évköri Kaput, Belépési pontot.

Fontos tudnod, hogy minden ún. Napfordulat egy Belépési pont, egy lehetőség arra, hogy szakrális szinten is beléphessél az Évkör következő szakaszába.

Kép forrása: Nahimana – Native Goddess Of The Medicine Wheel,HollySierraArt

Érdemes részt venned, ha tervezed, hogy kihasználod az őszi és téi időszakot ebben az évben arra, amire a természet szánta:

  • a belső munkára,
  • az önvizsgálatra,
  • női léted megtisztogatására,
  • méhed egészségének megerősítésére,
  • arra hogy Belső Iránytűdet újra beélesítsd majd a tavaszi induló energiákhoz
  • hogy megtaláld a kapcsolódást a férfi és női energiáid között, s ezáltal (az “ahogy bent úgy kint” elve alapján a hús vér férfival is).

Fontos meglélés ezt, rég elfeledett tudás, a rituálék ereje, amely most egyre inkább újra felszínre bukkan ismét. forráskétn bugyog föl szomjazó lelkünk számára.

Ezt az őszi Belépési pontot most tudatosan rituálisan közös térben egy szertartással is megesősíthetjük együtt! A közös tér, szándék mindig fel tudja erősíteni az egyénit.

Segítsük ebben is egymást!

Őszi nap-éj egyenlőség kiegyenlítő energiái

Különleges pillanathoz közeledünk szeptember 22. 21.21 perckor. Pontosan ekkor  lép át a NAP az északi égboltról a déli égboltra, miközben újra áthalad az égi egyenlítőn. Ez analóg azzal, amikor a menstruációs ciklusban éppen kiegyenlítődnek az ovuláció és a menstráció időszakában polaritásban lévő hormonjaink. (Ehhez készítettem is egy kis infografikát ezt érszletesen elmagyarázom a szertartás, közös meditáció elején a bevezető gondolatokban! )

Menstruációs ciklus és az évkör analgiájáról még itt olvashatsz Bővebben.

Ehhez ősidők óta egy nagyon erős Föld szertartás kapcsolódik, ekkor egyenlítődnek ki az éjszakák és a nappalok, s ily módon a női és férfi energiák egyensúlyának ünneplésére, megerősítésére is ekkor a legkedvezőbb az idő. Ez után az évköri pont után megyünk bele a belső munkába a visszahúzódásba, a nyári kitárulkozó, kifelé élő létmódunk után. Legalábbis ezeknek a folyamatoknak fog kedvezni az előttünk álló évköri időszak. Ha szeretnéd ezt most szépen indítani, megerősíteni, akkor kapcsolódj velem, velünk te is. 

Benne vagyunk az ingyenes 40 napos Föld Anya-Méh Áldás Mozgásmeditációs gyakorlást végző csoporttal egy nagyon szép folyamatban, s ennek a folyamatnak is része ez a Belépési pont. Ha szeretnél csatlakozni ehhez a közös gyakorláshoz a Belépési Kapu után van rá lehetőséged.

1 órás ZOOM SZERTARTÁS jövő szerdán, szeptember 22-dikén, este 18.00-19.00 óráig. 

FONTOS! Ez egy ingyenes, nyitott alkalom, de előzetes jelentkezéshez kötött. A zoom linket annak küldöm ki, aki emailben jelentkezik nálam.

Ezért kérlek, ha érdekel jelezd nekem most egy válasz emailben, hogy jönnél!

Várlak szeretettel női körben BELÉPNI az évköri kapun.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Mindezekhez hangolódáshoz szeretettel:

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .