Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Belső Erő – FöldAnya- Méh Védelme és Áldása – Női Teremtőerő Tánc Workshop

Holdidő, telihold, női intuíció

TÉMA: Belső erő kiterjesztése. FöldAnya- Méh Védelme és Áldása.

2021.09. 25. (szombat) 9.00-17.00-ig – Nyitott alkalom bárkinek, aki hívást érez

2021. 09. 26. (vasárnap) 9.00-17.00-ig – Méh Köszöntő- Belső Iránytűd Online kurzuson részt vetteknek.

Helyszín: Szeged, pontos helyszín 

Helyszín: Szeged, Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhely

Fő fasor 42., Újszeged, Szeged, Hungary, 6726

TÉMA: Belső erő kiterjesztése. FöldAnya- Méh Védelme és Áldása. Az ÁLDÁSsal a védelem létrehozása, megerősítése, kiterjesztése. A védelem nem valami ellen való védekezést jelent (!). A méh és az energiaközpontjaink harmóniában tartása bent és kint, női közösségben megerősödni és felkészülni az őszre, télre. Saját ritmusodat elfogadni, és jól használni.

Kapcsolódunk a Nagy Anyaméhhez. E kapcsolódás során megÁLDJUK, a saját MÉHünket és minden női méhet is megáldunk ezáltal. A Föld-gyakorlatokon keresztül saját méhünk tisztulása tud elindulni, amely segíti a világban élő nők méhének, női létezésnek a szentségét és szabadságának a helyreállítását is a saját öngyógyító folyamataink beindulásával.

Mindezekhez eszközeink a mozgásmeditáció, szabadtánc, testérzetek és élmények, érzések megosztása igény szerint. Mozgásos kiscsoportos és páros beszélgetős feladatok. Közös Méháldás szertartás a program lezárásaként.

Ha már voltál nálam korábban, most új méh energetizáló és energia lerázó, kivezető gyakorlatokat is megtanulhatsz a workshopon. Én is mindig új dolgokat tanulok és tapasztalok, ezeket folyamatosan beépítem a workshopjaimba.

A workshop menetéről leljebb olvashatsz majd.

Női erő és a ciklikusság. Gondoltad volna, hogy e kettő szoros összefüggésben van? Energiád nem folyamatos, nem lineáris, talán te is tapasztaltad már. 

A legtöbb nőnek nem az a problémája, hogy ne tudná hogyan szeretne élni, hanem hogy ezt mélyen eltemeti magában. A másik probléma, hogy nem ismeri saját energetikai rendszerét, középpontját: a méhét, vagyis annak terét. Nem tudja, hogy kommunikálhatna a méhével.

Miért gond ez?

Mert egy nő, ennek hiányában, nem képes tartósan fenntartani érzelmi testi-lelki jólétét és kiegyensúlyozottságát. Állandóan félbe maradt, meg nem teremtett, meg nem alkotott, ki nem hordott és meg nem szült dolgok között jár.

Fontos (!) ez nem változik meg akkor sem, ha már átlépted a menopauza kapuját! Akkor is van belső ciklusod, csak nem biztos, hogy érzékled.

Eljött az ideje, hogy magad vedd kezedbe a testi, lelki, érzelmi és mentális fejlődésedetet!

Sokszor teszed fel a kérdést, valójában mi szíved szerint való?

És azt tudod-e hogy mi méhed szerint való?

Női intuíciónk nagy része a méhünkkel való kapcsolatunkon múlik. Azon, hogyan ismerjük, hogyan kapcsolódunk ehhez az energiaforráshoz, ehhez a ciklikusan változó részünkhöz. Ehhez segít hozzá ez a workshop személyes jelenléttel (!), hogy mozgásmeditációval, testérzeteid megfigyelésével közelebb tudj kerülni az igazi céljaidhoz, elhívásodhoz, a belső erődhöz. Ezt a ismeretet aztán otthon is segítségül tudod hívni saját zenéiddel, illetve a zárt Fb csoportba küldött zenéimmel, instrukcióimmal együtt. A workshopon szerzett energiát megtartva, lehetőséged lesz ősszel a MéhKöszöntő online worksoppal támogatni, amennyiben szeretnéd.

Női erőforrásaink közé tartozik a ciklikusság, a méhünk és rajta keresztül az, ami a szíved és a méhed vágya, ahogy valójában élni szeretnél. Ha ezeket ismered és élni tudsz vele, akkor leszel harmóniűban egyensúlyban. Ha ki is billensz, könyebben tudsz visszatérni középpontodba.

GYERE, HA: Alkotó tüzedet, erődet szeretnéd újraéleszteni, táplálni. Teremtő életet szeretnél élni.

Hogy közelítünk önmagunk, női létünk felé?

  • mozgással, szabad és csípőmobilizáló tánccal (bővebben lentebb)
  • csoportos és egyéni önismereti feladatokkal
  • előadással egybekötött beszélgetéssel a női ciklusaink lelki aspektusáról és arról ezt hogyan tudjuk erőforrássá formálni.
  • saját méh/ciklusmandala készítésével
  • fakultatív: teret tartunk egymásnak saját fontos női történeteink megosztásának (pl. méhtörténetek, szüléstörténetek, szexualitáshoz, menstruációhoz, női léthez kapcsolódó történeteink megosztásához, és meghallgatásához)

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Neked való, akkor is ha valamilyen veszteséget hordozol női szerveiddel kapcsolatban (elvesztetted a méhedet, petefészkeidet, melleid).

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. A tánc célja (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk egymás határait, igényeit és a saját magunkét!

A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte másfél órás ebédszünettel, amely a tréning része (!)

Az ebédszünet is szerves része a tréningnek.  A lélek táplálása után a test táplálása következik, s ez után pihenés, relaxálás, gondolatainkban való elmélyülés is, amellett hogy lehetőség van a beszélgetésre is.

Itt olvasgathatsz még a NTT Workshop 1 napos korábbi változatainak témáiról:

https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

Még bővebben tájékozódhatsz a honlapomon vagy kérdezz tőlem személyesen:

komlosiboglarka(kukac)gmail.com

Érdemes mihamarabb jelentkezni részvételi szándékodat, mert a workshop létszáma korlátos, így biztosítva minden egyes résztvevő számára a megfelelő figyelmet és időt.

Jelentkezni kedvezményesen legkésőbb 2021. szeptember 22-ig, az Őszi nap-éjegyenlőség estéjéig lehet, illetve a szabad helyek erejéig a komlosiboglarka(kukac)gmail.com címen lehet, vagy messengeren.

Kedvezményes jelentkezés legkésőbb 2021 09. 22 éjfélig, az őszi nap-éj egyenlőség estéjéig lehet, illetve a szabad helyek erejéig, a komlosiboglarka(kukac)gmail.com címen lehet, vagy messengeren.

A workshop kedvezményes díja a 13-as szám jegyében 🙂 13.000 Ft, ezt az összeget előre utalva tudod helyedet biztosítani.

Ha 2021. szeptember 22. éjfél után jelentkezel, akkor kérlek 15.000 Ft-ot utalja. Köszönöm.

Tekintettel arra, hogy a workshop menetét mindig alakítom a létszámhoz és a résztvevők egyéni történetéhez (amennyiben ezt megosztják velem), és utazom én is a workshopot megtartani, kérlek mihamarabb jelezd ha jönni szeretnél., hogy tervezni tudjak 🙂 Köszönöm.

A jelentkezésedkor küldöm a workshopra való felkészüléshez szükséges tudnivalókat.

Bármilyen kérdésed van, írj bátran!

A foglalkozást vezeti: dr. Komlósi Boglárka

komlosiboglarka@gmail.com

70/254-52-72

Várlak sok szeretettel!

Megfogom a kezed és segítek elindulni, továbbhaladni az úton.

Élj a Női Teremtőerőddel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .