Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női varázserődre nyitott vagy-e? – Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 23-24.

Ma a női varázserőd felébresztéséről hoztam neked jó híreket! Az idő és a tér is éppen alkalmas arra, hogy női témákon dolgozzunk, ugyanis a Plútó egészen december végéig a Kis Róka csillagkép alfa-csillagával áll együtt, amit ezzel aktivál. Emiatt a nőiséggel, női lét témáival kapcsolatos dolgokra fokozottan érdemes figyelni és lehet vele dolgozni is. Ez a karácsonyi és a két ünnep közötti időszak kifejezetten alkalmas arra, hogy a női enerigarendszered, teremtőerőd, alkotóerőd, női testben létezésed megéléseivel foglakozz.

Teheted ezt meditációban, mozgás és táncmeditációban is, ha elvégezted már a Belső Iránytű online kurzust nálam, akkor még rendelkezésedre áll a Méh Mandala gyakorlat is, amit jó szívvel ajánlok, ahhoz, hogy megtisztítsd, feloldd most ezeket a téged már nemszolgáló reakciókat, mintákat.

Az ismétlés kifejezetten fontos és megerősítő erővel bír, ezért most nem hozok új meditációt, azt majd december 27-28 környékére tartogatom, ami szintén egy érdekes kozmikus pillanat lesz majd, és a képalkotásra, meditatív tevékenységekre kifejezetten támogató lehetőség.

Ezért ma ismét szívből ajánlom a december 8-ai Boldogasszony témában közzétett hanganyagokat, amelyek egy védelmező biztonságos teret varázsolnak köréd a barlang megnyugtató ölelésében, ahol beléphetsz a saját női rejtekedbe és emlékezhetsz arra a tudásra, ami már a tiéd. Én csak emlékezni segítek! De csak te vagy az, aki emlékezhetsz, ne feledd!

Ha van kedved olvasd végig ismét a Boldogasszony bejegyzésemet, és ott hallgasd meg a három hanganyagot feltöltekezve előtte a Boldogasszony gondolatokkal.

Maradhatsz most itt is és csak magadban kutatodj, emlékezz a hanganyagok segítségével, amelyek a Méh Köszöntő Belső iránytű online kurzusnak a részét képezik.

  1. Belépés a Barlangba
  2. Bevezető segítség a meditációhoz
  3. Méh Meditáció – védelem hívása

(Fontos: méhed terének energetikáját akkor is tisztíthatod, ha eltávolították a méhedet, sőt nagyon is fontos lenne ezt megtenned.) A Barlangba lépés hallgatása közben, te is beléphetsz női közösségünk terébe, megérezheted annak erejét.

Találj magadnak egy csendes helyet és 15 percet. Szánj időt, tested-lelked megújulására, és méhed terének tisztítására.

Belépés a Barlangba
Bevezető gondolatok a Méh védelméhez
Méh Meditáció, segítők meghívása

Egészségedre!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .