Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 7. Te mit adsz?

Rakj rendet magad körül, kezd el tisztítani, rendezni a személyes teredet, otthonodat! Gondold végig, milyen dolgokat tudnál magadból, te odaajándékozni valakinek.  Legyen az egy tárgy, egy jó szó, szerető érintés, értő figyelem.

Ebben az évben arra hívtalak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. December elsejétől minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső Fényedet, Női Teremtőerődet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Remélem a 7. napon már látod, hogy mennyit segít a rendszerességben, hogy kijelöltél egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Akkor sem késtél el, ha csak most választod ki a gyertyádat! Minden ponton bekapcsolódhatsz, beléphetsz az Advent terébe. Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, fújd el a gyertyát azt javaslom! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN legyél abban, amit csinálsz!

December 7. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Rakj rendet magad körül, kezd el tisztítani, rendezni a személyes teredet, otthonodat! Gondold végig, milyen dolgokat tudnál te odaajándékozni valamelyik szeretet szolgálatnak, amely segít széppé tenni a Karácsonyt a hiányt szenvedők számára. Az is lehet, hogy valamelyik családtagodnak vagy szomszédodnak tudsz téged már nem szolgáló, számára viszont fontos dolgokat odaadni. Legyen az egy tárgy, egy jó szó, szerető érintés, értő figyelem.

A mai nap ne csak leírd a gondolataidat az Adventi Naplódba, hanem TEGYÉL is meg legalább egy dolgot! Ha nem tudod hogyan kezd el, hát kezd azzal, hogy megosztod ezt a gondolatot/bejegyzést másokkal!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, Egyperces gyakorlatok, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .