Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 23. Felismered a jeleket? Nyitott vagy a csodákra? 1/2

Kedves Útitársam!

Lassan zarándoklatunk végére érünk. Még egy nap, és szenteste van. A keresztény hagyományban a megváltó születését ünnepeljük. A pásztoroknak egy angyal adta hírül a gyermek születését, a napkeleti bölcseknek pedig a fényes Betlehemi csillag jelezte.

A pásztorok előbb megijedtek, mégis hittek a szemüknek és fülüknek, hittek az angyal szavainak. Útra keltek, hogy felkeressék az isteni gyermeket. A napkeleti bölcseket is egy jel vezette, csak másféle. Ők egy fényes csillagot követtek, amely egyszer csak megjelent az égen. Ezt jelként ismerték fel és elindultak tiszteletüket tenni. Vannak, akik számára akkor ott Betlehemben valami különleges született meg, és vannak, amik számára csak egy gyermek. Vannak, akik a szeretet hirdetőét látják benne, a régen megjövendölt prófétát, s vannak, akik nem látják ezt benne.

Te nyitott vagy a csodákra? Felismered a jeleket? Felismered magad köröl a mindennapi csodákat? 

Ez legyen a mai fókuszod 🙂 Gyújtsd meg az ADVENTI GYERTYÁDAT és kérd, hogy meg tudd látni a mindennapi és az élet ritka csodáit!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon, és ezt észre is vegyük 🙂

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, Egyperces gyakorlatok, KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .