Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 5.(Engedd át magadon az érzést!)

Engedd meg magadnak az érzéseidet!

Engedd me magadnak az érzéseidet, így könyebben tudod transzformálni és átengedni magadon őket!

Kedves Útitársam! December 5.-re virradt ma.

Tegnapi napon nagyon kibillentem az egyensúlyomból, pedig csak egy előre látható esemény következett be, mert elfelejtettem egy-két körülményt, a mindennapjaink realitását.

Ez abban a pillanatban mégis nagyon rosszul érintett, rombadöntötte a gondosan eltervezett napi tervmegvalósításomat. Elég nehezen billentem vissza az egyensúlyomba, de ez a szám (bejegyzés alján) itthon segített.

A mai nap is egy lehetőség, hogy meglásd mit, milyen érzéseket engedsz be az életedbe! Ha beengedted őket, megtanulhatod, hogyan tudod őket gyorsan továbbengedni magadon, hogy ne ragadjon be a dühöd, haragod, frusztráltságod.

Itt az ideje kinyitnod a mai virtuális Adventi Kalendáriumodat!

December 5.  A mai nap gondolata és gyakorlata

Tapasztald meg az érzelmeid áramlását! Engedd át magadon őket. Ne akard kizárni, leblokkolni a rosszérzéseidet, tudatosítsd őket, aztán engedd tovább őket, mint egy vízfolyást!

MAI AJÁNDÉK GYAKORLATOD

1. Hallgasd meg a linken található ún. “blokkpont oldó” meditációt, a légzésedre koncentrálva. (A meditációt korábban készítettem, bármilyen fókusszal elvégezheted, ha elmented a linket.)

AMIRE FIGYELJ: Orron át mély belégzés, és szájon át, ellazított állkapoccsal kilégzés. Pont úgy, min amikor hátradőlsz a fotelban és és egy megkönnyebbült höaaa-t hallatsz 🙂 Ugye tudod miről beszélek? 🙂

Figyeld meg megmozdul-e benned valami. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

2. Merülj el a zenében a tenger hullámzásában, mozdulj, ha megmozdul benned valami.

Maisey Rika – Tangaroa Whakamautai:

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*
 
 
 
 
 

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .