Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Méh Köszöntő – Belső Iránytű online kurzus

méh szentély, belső iránytű

Belső Iránytűd mutassa neked az utat!

Erősítsd meg női középpontodat, és biztos kézzel vezesd kis csónakod az érzelmek tengerén!

Méhünk mint egy kehely magába szívja az energiákat, őrzi kapcsolati mintáinkat.

Hogy tudod ezektől megtisztítani?

Gyere, megfogom a kezed és elmesélem…

megmutatom, megtanítom….

Elszánt nőket várok, téged várlak, aki változtatni szeretne az életén!

Erősítsd meg női középpontodat, és biztos kézzel vezesd kis csónakod az érzelmek tengerén!

A legtöbb nőnek nem az a problémája, hogy ne tudná hogyan szeretne élni, hanem hogy ezt mélyen eltemeti magában. A másik probléma, hogy nem ismeri saját energetikai rendszerét, középpontját: a méhét, vagyis annak terét. Nem tudja, hogy kommunikálhatna a méhével.

Miért gond ez?

Mert egy nő, ennek hiányában, nem képes tartósan fenntartani érzelmi testi-lelki jólétét és kiegyensúlyozottságát. Állandóan félbe maradt, meg nem teremtett, meg nem alkotott, ki nem hordott és meg nem szült dolgok között jár.

Eljött az ideje, hogy magad vedd kezedbe a testi, lelki, érzelmi és mentális fejlődésedetet!

Megfogom a kezed, gyere velem!

segítek

Ha jártál nálam táncon…

Intuíciódhoz, testedhez való mély kapcsolódásodat nem sikerül megőrízned hosszú távon. Energikusságod, amit megtapasztaltál a  Női Teremtőerő Tánc mozgásmeditációs workshopokon, elmúlik. Néhány napig még kitart, de nem tudod fenntartani az energiaszintedet.

Régen volt workshop…..

Ezzel a problémával én magam is küzdöttem, és ezért elkezdtem magamnak kialakítani egy itthoni rutint, itthoni gyakorlatokat az energiaszintem fenntartására, elsősorban a méh munkára, méhem tisztántartására alapozva. Ezt osztom most meg veletek első ízben, csak belső körben. Hogy miért belső körben azt részletesen elmesélem neked, ha tovább olvasol.

Egyik pillanatban közel kerülsz az intuíciódhoz, aztán a másik pillanatban mérföldekre vagy tőle. Beindulsz, pörögsz, aztán egyszer csak elfogy az energiád, és ott maradnak parlagon a megvalósítatlan terveid,félbe hagyott álmaid.

Ha a következőket tapasztalod…

Még mindig fáj a menstuációd, esetleg múlni nem akaró, kiújuló elváltozásaid vannak a női szerveidben.

Még mindig halogatsz, akadályoztatva érzed magadat?

Nem igazán találsz magad körül pozitív női mintákat.

Hiába vágy gyermekáldásra.

Nem állsz neki egyedül utat törni magadnak a sűrűben, a múltból áradó női fájdalmak és elhallgatások, beletörődött sorsok között. Próbáltál már mindenféle segítséget, módszert, és nem tudod, hogy mihez kezdj.

Talán mindezeken már túl léptél, meghaladtad, és alapvetően jól érzed magadat a bőrödben. Ennek igazán örülök. Most tudsz igazán dolgozni magadon, mélyre menni és elfeledett női tudásodat felszínre hozni, nőiségedet  kivirágoztatni, termékennyé tenni. Most kezdhetsz el életed királynőjévé válni, aki uralkodik az élete felett, és nem őt uralják az érzései, a környezete, a helyzetek.

Ha megmozdul benned valami, amikor ezeket a sorokat olvasod

Figyeld meg, hogy érzed-e a hívást ezekre a szavakra!

 • belső lomtalanítás
 • kirostálás
 • rendrakás kívül és belül
 • kapcsolódásaid, kapcsolataid rendezése magadban
 • gyökereidhez való kapcsolódás
 • Méhed energetikai tisztítása
 • méhed megerősítése
 • intuíciód, belső iránytűd élesítése,
 • tisztítani szeretnéd méhed terét terhelt kapcsolati mintáktól
 • tudatosan felépített és vezetett tanulási/önismereti folyamatban
 • kis csoportban
 • zárt térben (nem fb-n, hanem egy anonimitás biztosító online tanulótérben) a folyamatos támogatásommal:

Mi lenne a legideálisabb megoldás? (milyen jó lenne, ha…)

Milyen jó lenne, ha nem fogyna el az energiád félúton a terveid megvalósítása közben, ha értenéd, hogy mire és hogyan használd a másfajta befeléfordulósabb energiáidat, hangulataidat, hogy támogasson téged a terveidben, alkotó, teremtő életedben.

Csodálatos lenne, ha kapcsolatba kerülnél női energiarendszered középpontjával a méheddel, a petefészkeiddel, no meg a melleiddel, és ezekkel való kapcsolatod javításával támogatni tudnád női egészségedet, elindulni az öngyógyulás útján. Jó és rossz hír is egyaránt, hogy ez nem 2 perces utazás. Ez végigkalauzol téged ha kész vagy rá, egy olykor fájó olykor csodálatos önismereti úton, ha választod. Maga az utazás is élmény, mégha néha megterhelő és felemelő is egyben.

Unod már, hogy nem érted mit kellene hosszútávon változtatni és kicsit reménytvesztett vagy, mert egyik-másik kezelésről, segítőtől a másikig mész, de nem látod, érzed a haladást. Az is lehet, hogy haladsz, de nem olyan tempóban, ahogyan szeretnéd.

Mi az én megoldásom? – Miben segít? – Hogyan segít?

Létre hoztam egy olyan támogató anyagot, amelyet otthonodban tudsz önállóan – mégis időnként velem, és egy kis csoporttal kapcsolódva – végezni. A  Női Teremtőerő Táncos workshopokon, és utána néhány napig megtapasztalt energikusságod fenntartása érdekében a workshopokkal kombinálható formában készítettem el az online kurzus menetét és anyagát.

Hát ideje, hogy magad vedd kezedbe a testi, lelki, érzelmi és mentális fejlődésedetet, hogy magad tudd uralni, kioldani és megváltoztatni a régi rossz mintáidat.

A módszer, amit megtanítok neked megismertet tested jelzéseivel, és segít hogy tudatosan tudj kommunikálni a testeddel. Segítek emlékezni rá, hogyan tudsz kapcsolatba kerülni a testeddel. Hogyan tudod elkezdeni ismét megtanulni, hogyan tudod megkérdezni a testedet, mire lenne szüksége.

Egyik legfontosabb női szervünk a Méhünk és annak a tere. Fontos a Méh Térről beszélni, amely magában foglalja a petefészkeket is. Akkor is megvan ez a tér, ha esetleg eltávolították a méhedet. A méhnek akkor is van jelentősége, feladata, ha már a menopauza időszakában vagy vagy azon is túl. A méhed bölcsességei ekkor állnak igazán rendelkezésedre, amikor bölcs véred már visszafogod. Érdemes ezekkel a bölcsességekkel megismerkedned, ha még eddig ezt nem tetted meg.

Jó hír, hogy ez utóbbi két élethelyzetben is tudsz kapcsolódni hozzá, és fontos is, hogy kapcsolódjál a méhed energetikájával, méhed terével. Méhünk mint egy kehely magába szívja az energiákat, őrzi kapcsolati mintáinkat. Ha gyenge, terhelt a méh és a petefészkek tere, az fizikai tünetekben is megmutatkozik. Ezt fordítva is megközelíthetjük. Ha női szerveidben elváltozás van (betegség néven emlegetjük) az méhed energetikai szennyezettségét és gyengeségét jelenti.

Amellett, hogy fizikai szinten orvosi segítséget veszel igénybe amikor szükségét érzed, hogy a fizikai tested felől gyógyulsz (például étrendváltoztatással), ez önmagában sokszor nem elegendő, ahhoz hogy ne térjen vissza egy probléma, egy elváltozás (betegség). Ezért a lélek, az elme és az érzelmek síkján is dolgoznod kell. Engedned, hogy megtörténejenek az öngyógyítófolyamataid, amelyek visszahatnak a testi szintre. Tartós átalakulást ez tud előidézni.

A témához kapcsolódóan ajánlom ezt a videót, amely egy kiscsoportos zoom eseményen készült, ahol meséltem a női Méhről, és annak szerepéről a női energiafolymatokban. A videó tartalmi kivonatát a youtube leírásban találod meg.

Komlósi Boglárka: Női élet kelyhe: A Méh szerepe a női energiafolyamatokban (évköri analógia, elengedés, tisztítás)

Van más lehetőséged?

Természetesen ezen az úton haladhatsz magad is. Könyveket olvashatsz a témában, azokat feldolgozva, megemésztve. Ez sokszor motivációvesztéssel jár. Olvasol, de nem csinálod, nincs melletted támogató csoport, ad hoc jelleggel próbálkozol. Természetesen kereshetsz más neked szimpatikus workshopot méh témában, amely előrébb visz az utadon. Ha jössz végigvezetlek egy jól kidolgozott, kipróbált folyamaton, és folyamatosan tarthatjuk a kapcsolatot igény szerint (24 órán belül tudok emailekre válaszolni, és heti 1x nyitok meg chat időt a kérdésekre és válaszokra).

Mi történik veled, ha MOST csatlakozol most ehhez a tréninghez?

Ez most egy Különleges lehetőség, mert… 13 nőt várok, akivel kiscsoportban dolgozhatunk. A 13-as a transzformáció száma, és a 13 archetpus rendszer 13. állomása az Átváltozató, amely maga az AnyaMéh, Baba Jaga üstje. Ennek energetikáját szeretném belevinni a csoportfolyamatba.

Most csak belső körben hirdetem meg a kurzust, azoknak akikkel volt/ van személyes kapcsolatom, voltak nálam vagy Női Teremtőerő Tánc Workshopon, vagy MA-URI kezelésen, illetve TEK oldáson. Illetve néhány helyet fönttartok olyanoknak, akik már olvasnak egy ideje, tagjai az FB zárt csoportnak, de még nem kerültünk személyes kapcsolatba. Ezzel a célom, hogy segítsem az erősebb csoportfolyamatok kialakulását, támogató közeg megteremtését, amely segítségedre van a kurzus során.

Amire figyelj – Érzelmi biztonság

Tudnod kell, hogy vannak olyan traumák, amelyek feldolgozását pszichológus kísérésével javaslom. Az online tanfolyam során olyan gyakorlatokat mutatok, és ezekhez személyes elérhetőséget is adok (email és chat idő formájában), amelyek biztonságosak számodra. A kurzuson való részvételt egy személyes kérdőív kitöltése előzi meg, amelyet bizalmasan kezelek.

Amennyiben nem igényel pszichológus általi kísérést a folyamatod, de intenzívebb támogatásra, haladásra vágysz, úgy a személyes konzultációs alkalmat, MA-URI testkezelés lehetőségét (tavasszal vagy nyáron) tudom neked felajánlani plussz díjazás ellenében.

Nem hagylak magadra a kurzus végeztével sem. Mivel a kurzus során rendszeresen végezhető, sőt végezendő gyakorlatokat tanítok neked, egyfajta méh wellnesst, ezért a motivációd fenntartásáért utánkövetést biztosítok neked és a csoportnak lehetőség szerint, de biztosan hirdetek meg 1 napos, a kurzus résztvevői számára elérhető Női Teremtőerő Tánc workshopot Szegeden.

Mit fogsz tanulni a kurzus során?

 • Méh védelme az első feladatunk, segítők behívása a biztonságos térben mozgáshoz
 • Méhed köszöntése – Kapcsolatfelvétel a méheddel
 • Mozgásmeditációs kapcsolódás a testeddel, a testrészeiddel. (Kevés kivétellel minden leckének része)
 • Segítek megszólítani, érzékelni őt, beszélgetni vele.
 • Segítek, hogy megtaláld mi az, ami erősít téged és mi az, ami gyengít.
 • Segítek, hogy megtisztíthasd méhed terét kapcsolati Méh Mandaládat felrajzolva,
 • értelmezve a mintát,
 • majd egy meditációval segítek kitisztítani belőle a téged nem támogató energiákat.
 • Méh mandalád 4 irányának értelmezése
 • Méhed mint Belső Iránytűd
 • Méhed és a női ciklusod, női évszakaid és ezek jelentősége
 • Segítelek, hogyan építsd meg a saját oltáradat, hogy megtaláld és kialakítsd azt a szent teret és időt, amelyet magad és méhed egészségének szentelsz.
 • Kreatív alkotó, teremtő energiáid lángra lobbantása

Mire leszel képes a kurzus végén, ha minden feladatot lelkiismeretesen megcsinálsz?

Képes leszel naponta egyedül és hatékonyan elvégezni az erre a célra készített rövid hanganyagom segítségével, (egy idő után már fejből is menni fog) a méhed napi tisztítását, megfürdetését (napi 5-10 perc), ezzel tisztán tartva méhed terét, nem odaadva a női energiáidat annak, akinek nem szeretnéd.

Képes leszel alap szinten (de lehet, hogy magasabb szinten is) kommunikálni a testeddel. Magad használni a mozgásos táncos gyakorlatokat, zenéket az érzelmeid, blokkjaid megtalálásához, esetleges oldásához.

Képes leszel Belső Iránytűdet érezni, és elkezdeni használni. Fontos, hogy a napi gyakorlás fontos utána (elég lesz napi 5-10 perc is).

A ciklikusság felismerése, és annak megtalálása, hol van ebben blokkod, elakadásod hozzásegíthet a teremtésen lévő blokkjaid feloldásához. Legyen ez egy gyermek vagy egy alkotó projekt megfoganás, kihordása és megszülése.

A kurzus elvégzése feljogosít, hogy a következő szintű Méhed Hangja – Belső Iránytű kurzuson résztvehess.

Hogy fog kinézni a tréning?

A tananyagokat (írásos, hang és video) egy zárt online felületen érheted el. Hozzáférést jelentkezés és fizetés után kapsz majd. A tanfolyam 7 héten át tart. A leckék hetente 3 alkalommal kerülnek majd fel az oldalra (mindig hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt). Haladhatsz a saját tempódban. Kérdezni tudsz tőlem emalben, vagy a zárt tanfolyami oldalon végig a kurzus során (ezt még pontosítjuk a tanfolyam indulásakor).

Minden leckét letölthetsz, kimásolhatsz magad számára.

Mennyibe fog ez kerülni?

Kérlek, ha komolyan érdeklődsz, nézd meg ezen a linken a közelgő kurzus időpontjait és a kedvezményes jelentkezési lehetőségeket is!

Ha éppen nem látod meghirdetve a kurzust új időpontra még, érdeklődj nálam személyesen az info(kukac)noiteremtoero.hu címen.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció, Női Teremtőerő, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

1 reply

Trackbacks

 1. Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 2. – Szív Útja (meditáció) | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .