Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

40 napos Föld Anya-Méh Áldás – Hanganyag

Szeretettel Köszöntelek a 40 napos Föld Anya-Méh Áldás Mozgásmeditációs gyakorláson!

A mai nap – 5. nap Mozgással KAPCSOLÓDNI és ÁLDÁSSAL fordulni Földanyához!

Arra hívtalak, hogy kapcsolódunk a Nagy Anyaméhhez. E kapcsolódás során megáldjuk, a saját méhünket és minden női méhet is megáldunk ezáltal. A Föld-gyakorlatokon keresztül saját méhünk tisztulása tud elindulni, amely segíti a világban élő nők méhének, női létezésnek a szentségét és szabadságának a helyreállítását.

Ez a hanganyag inspirációul szolgál, találd meg te is a saját egyéni szavaidat, áldásodat Földanya felé, s ezen keresztül a minden női méh felé.

FöldAnya Áldás

És a zene a mozgásmeditációs kapcsolódáshoz, amelynek a szellemisége segít az imára, áldásra hangolódni.

Az ingyenes szeptember 8-dikával kezdődő 40 napos Föld Anya-Méh Áldás Mozgásmeditációs gyakorlás napi támogató üzeneteit egy zárt FB csoportban kapják a résztvevők. Ha a jövőben csatlakozni szeretnél ilyen programhoz, kérlek iratkozz fel a honlap jobb oldalán lévő feliratkozó sávban, vagy írj nekem az info@noiteremtoero.hu címre.

Áldás kísérje lépteidet, mozdulataidat!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .