Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Belső Erő – Védelem – Női Teremtőerő Tánc Workshop

Holdidő, telihold, női intuíció
Időpont: 2021. 08. 29 . 09.00 – 17.00

Helyszín: Szeged, Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhely

Fő fasor 42., Újszeged, Szeged, Hungary, 6726

TÉMA: Belső erő kiterjesztése. Védelem létrehozása, megerősítése, kiterjesztése. Ami fontos, hogy ez nem valami ellen való védekezést jelent (!). A méh és az energiaközpontjaink harmóniában tartása bent és kint, női közösségben megerősödni és felkészülni az őszre, télre. Saját ritmusodat elfogadni, és jól használni.

Jelentkezni kedvezményesen legkésőbb 2021. augusztus 25-ig, illetve a szabad helyek erejéig a komlosiboglarka(kukac)gmail.com címen lehet.

TÉMA: Belső erő kiterjesztése. Védelem létrehozása, megerősítése, kiterjesztése. Ami fontos, hogy ez nem valami ellen való védekezést jelent (!). A méh és az energiaközpontjaink harmóniában tartása bent és kint, női közösségben megerősödni és felkészülni az őszre, télre. Saját ritmusodat elfogadni, és jól használni. Mindezekhez eszközeink a mozgásmeditáció, szabadtánc, testérzetek és élmények, érzések megosztása igény szerint. Mozgásos kiscsoportos és páros feladatok. Közös Méháldás szertartás a program lezárásaként.

Női erő és a ciklikusság. Gondoltad volna, hogy e kettő szoros összefüggésben van? Energiád nem folyamatos, nem lineáris, talán te is tapasztaltad már. 

A legtöbb nőnek nem az a problémája, hogy ne tudná hogyan szeretne élni, hanem hogy ezt mélyen eltemeti magában. A másik probléma, hogy nem ismeri saját energetikai rendszerét, középpontját: a méhét, vagyis annak terét. Nem tudja, hogy kommunikálhatna a méhével.

Miért gond ez?

Mert egy nő, ennek hiányában, nem képes tartósan fenntartani érzelmi testi-lelki jólétét és kiegyensúlyozottságát. Állandóan félbe maradt, meg nem teremtett, meg nem alkotott, ki nem hordott és meg nem szült dolgok között jár.

Eljött az ideje, hogy magad vedd kezedbe a testi, lelki, érzelmi és mentális fejlődésedetet!

Sokszor teszed fel a kérdést, valójában mi szíved szerint való? És azt tudod-e hogy mi méhed szerint való? Női intuíciónk nagy része a méhünkkel való kapcsolatunkon múlik. Azon, hogyan ismerjük, hogyan kapcsolódunk ehhez az energiaforráshoz, ehhez a ciklikusan változó részünkhöz. Ehhez segít hozzá ez a workshop személyes jelenléttel (!), hogy mozgásmeditációval, testérzeteid megfigyelésével közelebb tudj kerülni az igazi céljaidhoz, elhívásodhoz, a belső erődhöz. Ezt a ismeretet aztán otthon is segítségül tudod hívni saját zenéiddel, illetve a zárt Fb csoportba küldött zenéimmel, instrukcióimmal együtt. A workshopon szerzett energiát megtartva, lehetőséged lesz ősszel a MéhKöszöntő online worksoppal támogatni, amennyiben szeretnéd.

Női erőforrásaink közé tartozik a ciklikusság, a méhünk és rajta keresztül az, ami a szíved és a méhed vágya, ahogy valójában élni szeretnél. Ha ezeket ismered és élni tudsz vele, akkor leszel harmóniűban egyensúlyban. Ha ki is billensz, könyebben tudsz visszatérni középpontodba.

GYERE, HA: Alkotó tüzedet, erődet szeretnéd újraéleszteni, táplálni. Teremtő életet szeretnél élni.

Hogy közelítünk önmagunk, női létünk felé?

  • mozgással, szabad és csípőmobilizáló tánccal (bővebben lentebb)
  • csoportos és egyéni önismereti feladatokkal
  • előadással egybekötött beszélgetéssel a női ciklusaink lelki aspektusáról és arról ezt hogyan tudjuk erőforrássá formálni.
  • saját méh/ciklusmandala készítésével
  • fakultatív: teret tartunk egymásnak saját fontos női történeteink megosztásának (pl. méhtörténetek, szüléstörténetek, szexualitáshoz, menstruációhoz, női léthez kapcsolódó történeteink megosztásához, és meghallgatásához)

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Neked való, akkor is ha valamilyen veszteséget hordozol női szerveiddel kapcsolatban (elvesztetted a méhedet, petefészkeidet, melleid).

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. A tánc célja (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk egymás határait, igényeit és a saját magunkét!

A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte másfél órás ebédszünettel, amely a tréning része (!)

Az ebédszünet is szerves része a tréningnek.  A lélek táplálása után a test táplálása következik, s ez után pihenés, relaxálás, gondolatainkban való elmélyülés is, amellett hogy lehetőség van a beszélgetésre is.

Itt olvasgathatsz még a NTT Workshop 1 napos korábbi változatainak témáiról:

https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

Még bővebben tájékozódhatsz a honlapomon vagy kérdezz tőlem személyesen:

komlosiboglarka(kukac)gmail.com

Érdemes mihamarabb jelentkezni részvételi szándékodat, mert a workshop létszáma korlátos, így biztosítva minden egyes résztvevő számára a megfelelő figyelmet és időt.

Kedvezményes jelentkezés legkésőbb 2021 08. 08. 25.-ig, a szabad helyek erejéig.

A workshop díja: 14.900 Ft, ezt az összeget előre utalva tudod helyedet biztosítani.

Tekintettel arra, hogy a workshopo menetét mindig alakítom a létszámhoz és a résztvevők egyéni történetéhez (amennyiben ezt megosztják velem), kérlek mihamarabb jelezd ha jönni szeretnél.

A jelentkezésedkor küldöm a workshopra való felkészüléshez szükséges tudnivalókat.

A foglalkozást vezeti: dr. Komlósi Boglárka

komlosiboglarka@gmail.com

70/254-52-72

Várlak sok szeretettel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .