Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Hajnali meditáció 7. nap – Blokkpontjaid megtisztítása, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél!


Szeretettel Köszöntelek!

Mai meditáció célja, hogy megtisztíthasd testedet és lelekedet a testérzeteid segítségével az esetleges blokkjaidtól, elakadásaidtól! Szerezd vissza a belső erőd, a belső áramlásod!

MéhKöszöntő, Belső iránytűd
Komlósi Boglárka: Életfa és az élet kelyhe. Szívbe- és Méhbemerülés

A mai hajnal 5-ös rövid élő videó (útbaigazítás, gondolatok a meditációhoz, egymás köszöntése, akik élőben hallgatták): https://www.facebook.com/185121501849165/videos/501826461181281

Ma a 7. napon, a hajnali meditációs kihívás záró napján, egy különleges egész testedet, blokkpontjaidat megtisztító meditációval készültem nektek! Egészségetekre!A mai meditációs felvételt itt találod! Egészségedre!

Hajnali meditáció 7. nap. Blokkpontjaid oldása meditáció

Ha szeretnéd a Belső Iránytűdet megtalálni, tovább élesíteni. Ha szeretnéd azt az életet élni, amelyet tested és lelked kíván, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy támogathassalak ebben.

Ha már most fejest ugranál az önismereti munkába és komolyan elköteleződnél, várlak szeretettel az április közepén induló kiscsoportos Méhed Köszöntése- Belső Iránytű Online kurzusomon! Kedvezményes jelentkezés április 11-ig vasárnapig. Részletekért katt! Érdemes sietned, ha érdekel, mert korlátozott a csoport létszéma.

Keress bátran! Várlak szeretettel!

Boglárka

PS: Hívd meg holnapra egy barátnődet meditálni, ha jólesett a mai meditáció!

Oszd meg a bejegyzést, ha tetszett! Köszönöm:)

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .