Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 16. – Vár a Női Teremtőerőd ott Középen!🔥Save the Date!🔥

Vár a Női Teremtőerőd ott Középen!

Gyere el, hogy 2023-ban legyen Parazsad Táltos Paripád, Alkotó Női életed számára.

Csendben, magadba mélyülhetsz, és mégis megélheted a közösség erejét, amit te magad is létrehozol a jelenléteddel!

Szívvel-lélekkel és méheddel életed az életed?
Honnan veszed a Tüzet, a lángot alkotó életedhez?

Ebben az évben nem csak a saját Belső Fényeddel való kapcsolódásra hívlak az online világban, hanem A MÁSIK Belső Fényének és a Közösség Belső Fényéhez való kapcsolódásra hívlak személyesen. Ezzel egyben egy régi személyes vágyam is teljesül, megélni az Téli Napforduló erejét, közösen bejárni a Spirál által szimbolizált utat, a saját egyéni életünk Belső Fényét meggyújtani, táplálni a nagy Közös Fényből a Spirál közepén.

Mindezt nem csak meditációban, elképzelve, imagináció segítségével, hanem a tett erejével, amit a testünk is lépésekként, és aktivitásként ismer fel.

Miért érdemes jönnöd?
Hogy te is meg tudd tenni velem együtt a fizikai lépéseket a Belső Fényedhez, Lelked fényéhez, Alkotó életed Tüzéhez.
Ha már voltál nálam vagy másnál női workshopon, szertartáson, akkor bizonyára megtapasztaltad már, milyen ereje van a közösségnek és a mozdulatoknak.

Most mindezt nem egy teremben képzeltem el, hanem valóban a sötétségben, de egy biztonságos helyen a Szegedi Ligetnek a Szent Erzsébet Templom melletti részén gyülekezve. További részleteket a jelentkezések, érdeklődések után fogok küldeni számotokra.
Kérlek jelöld be, hogy jössz-e érdeklődsz-e, ha van kérdésed, kérlek írj nekem a személyes messengeremre!

Mikor lesz az ingyenes program?

2022.12.21. 18.00-kor kezdődik Szegeden (Újszeged) a Ligetben, az Erzsébet Templom mellett gyülekezünk.

A program hidegtől és sokaságtól függően körülbelül egy órás lesz. Kérlek mindenképpen jelezz nekem emailben vagy az FB eseménynél “jövök” gombot jelölve, ha jönnél. Így tudom, hogy hány emberre számíthatok nagyjából. Vagy emailben is visszajelezhetsz nekem az info<kukac<noiteremtoero.com címen, messengeren. Így tudlak akkor is értesíteni, ha bármilyen változás előfordulna.

Mit hozz magaddal!

Ha jönnél, kérlek hozz magaddal két mécsest egy-egy befőttesüvegben, amely védi a széltől és a tűz kipattanásától az égő lángot. Ha nem tudsz jönni, de tetszik a kezdeményezés, kérlek ajánld ezt a programot valakinek, akinek sokat jelentene! Hozd el magaddal egy barátnődet is, szőjük együtt a támogató női hálót! Ha gyermekeddel vagy pároddal jönnél, tedd azt, ahogyan jólesik számodra!

Ha még most találkoztál először az Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz adventi üzenetekkel, úttal, itt olvashatod az első lépést. https://www.noiteremtoero.hu/adventi-spiraljaras-a-noi…/

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon a Téli Napfordulón!
Komlósi Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .