Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 17-21. -Ahogy kint úgy bent

Szívmeditáció. Hajnali meditáció

Szeretettel Köszöntelek!

Ma csendes vagyok, és csak a zenével szeretnélek hangolni a mai Napfordulóra! Újra kellett terveznem ezt a mostani Napfordulót! Sajnos a közöst, az együttet most nem tudom fizikailag megteremteni, ám ez nem jeleni azt, hogy ne lenne Napforduló, ne segítene bennünket át minden nehézségen a mi csodálatos KÜLSŐ Napunk, hiszen nélkülünk is járja az útját szerencsére. A BELSŐ Napunk is ezzel összhangban tud mozogni, akármennyire is csak pislákol éppen. Mindig ott van a KÜLSŐ tükör neki és tudja, ahogy int úgy bent.

Most elcsendesedem és öt számomra kedves dalt osztok meg veletek a 17,18,19, 20 és a 21 lépés megtételéhez. Mozogj rá, ahogy jólesik, vagy válassz ezek közül a spiráljárásodhoz. Figyelj mindig a testérzeteidre. Mindig az lesz a kulcs számodra!

Kérlek, hogy gyújts meg egy kis gyertyát magadnak ma, vagy akár egy szép nagyot, öltöztesd díszbe a szívedet és járd a magad spirálját elmélyültem és odaadással. Én is így teszek itthon.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .