Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

A csend palástja – Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 2023

“Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.”

Pilinszky János Hitünk Titkairól (részlet), Új Ember, 1974. december 15.

Nyílik lassan a KAPU advent első vasárnapjának közeledtével. A belépés lehetősége ez egy egy Szent Térbe és Időminőségbe. Szent tér ez, amikor időt szentelsz, nem csak elfut veled az idő.

Akkor tudunk belépni ebbe a magasabb minőségbe, ha felkészítjük magunkat rá. Időt szentelünk nap mint nap annak, hogy Díszbe Öltöztetjük a Szívünket addigra, amikor újra megszületik a Fény.

Szeretettel Köszöntelek!

December elsejére virradt ma! Itt az ideje kinyitnod a  Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriumát!

Számomra is hihetetlen, de idén 7 éves a Női Teremtőerő Adventi Kalendáriuma. Ebben az évben is arra hívlak, hogy női közösségünkkel együtt Öltöztesd Díszbe a Szívedet.

Ebben az évben is arra hívlak, hogy kapcsolódjunk össze gondolatban, lélekben az Adventi időszakban és EGYÜTT ébresszük magunkban a BELSŐ FÉNYÜNKET. Korábbi években arra hívtalak, hogy a saját Belső Fényedre koncentrálj, a tavalyi évben ez ÁTVÁLTOZOTT. Léptünk egy szinttel előrébb, feljebb…

Tavaly egy közösségi fókuszt adtam hozzá, mert egyre nagyobb szükség van egymást megtartani, egymásnak jelen lenni, nőként, barátként, emberként, olyas valakiként, aki látja a lelked a lelkével. Ez sokszor nem egyszerű feladat, amikor önmagunk számára is el tudunk veszni. Így kapcsolódtunk a MÁSIK Belső Fényéhez és a Közösség Belső Fényéhez.

Mindezt sokszor a MÉH tudatosságon keresztül tettünk, a női MÉH terének teremtőerejéhez kapcsolódva.

Idén a Szív útját járjuk az adventi időszakban. Persze, mindig is a szív útját járjuk, de most a Szív tér lesz fókuszban és erre érdemes neked is koncentrálnod. A Szíved megnyílására, elképzelve ezt a folyamatot mint egy nyíló virágot.

A napi adventi üzeneteket hogyan tudod beépíteni a napodba?

De vajon hogy tudod érezni a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét, ebben a kavargó hangos ricsajban, ami körülöttünk van nap mint nap? Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet, NYITNI a SZÍVEDET! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Előző évekhez hasonlóan minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső Fényedet, minden nap így kicsit a SZÍV-TEREDRE koncentrálva!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

December 1. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Lassítsd meg lépteidet, és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és hallgasd meg a következő dalt. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat, érzéseidet! Hogy vagy e a csenddel? Milyen viszonyban vagy vele?

És még egy a csendedhez a nap folyamán…

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .