Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Öltöztesd Díszbe a Szívedet – Advent idején

Szívmeditáció. Hajnali meditáció

DÍSZBE ÖLTÖZTESD A SZIVEDET, ne a nehézkedésbe!

Közeleg Advent első vasárnapja. Ebben az időminőségben egy különleges időszakba érkezünk. Itt nyílik meg számunkra a KAPU, a belépés lehetősége egy MAGASABB MINŐSÉGE, úgy is mondhatjuk Szent térbe és időbe. Szent tér ez, amikor időt szentelsz, nem csak elfut veled az idő. Akkor tudunk belépni ebbe a magasabb minőségbe, ha felkészítjük magunkat rá. Időt szentelünk nap mint nap annak, hogy Díszbe öltöztessük a Szívünket addigra, amikor újra megszületik a Fény.

Évek óta elkészítem az adventi üzeneteket, amelyekkel megteremthetjük magunknak és a környezetünknek is ezt a Szent időt és teret.

Az adventi időszakban engem elfog valami megmagyarázhatatlan erő és akár hajnalban is felkelek, hogy megírjam a napi kalendáriumi üzenetet. 2017 óta így van ez, ha az év többi részében csendben is érlelődnek bennem a dolgok az Női Teremtőerő Adventi Kalendáriuma töretlenül felbukkan a Tél Sötétjéből. Ehhez bevallom az is hozzásegít, hogy sok szép levelet kapok tőletek viszonzásul. Egyik másik napi üzenethez kapcsolódóan írtok, vagy arról, hogy vártátok, reméltétek hogy ebben az évben is megérkezik a levél a postaládátokba.

A Női Teremtőerőnk, Belső Fényünk táplálásához szeretnék ezzel hozzájárulni ebben az évben is. Ha ezek ragyogni tudnak benned, ha a Belső Napod ragyog, akkor minden könnyebb, szebb, áramlóbb és szeretetteltelibb lesz.

  • Ha szeretnéd díszbe öltöztetni a Szívedet Szent Estére
  • Ha szeretnél minden nap megpihenni és megszentelni a napodat
  • Ha szeretnél energikusabb lenni, és energiáiddal felfényesíteni az életedet
  • Ha szeretnéd te is kinyitni velünk együtt a Női Teremtőerődtől érkező üzeneteket
  • Fogadd el a feléd érkező üzeneteket!

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .