Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő Workshop – Belső Erőforrásaink

Női Teremtőerő Tánc Workshop – Belső erőforrásaink!               

Időpont: 2017. október 7.     09.00 – 16.30                                                        

GYERE, HA: ÁLMAID és CÉLJAID vannak, a megvalósításukhoz BELSŐ ERŐRE, támogatásra van szükséged, arra hogy megerősítsd a személyes HATÁRAIDAT, saját teredet és nem a korlátaidat!

A délelőtti rész: Belső erőnk aktiválása. Beszélgetős, magadba mélyedős feladatokkal és legfőképpen mozgással, tánccal! Hová szeretnél tartani menni, elérni? Tervezés! Itt találsz egy hanganyagot a helyzeted értékeléséhez, máris elkezdheted a munkát J https://www.noiteremtoero.hu/a-kozeppont-visszaszerzese-2-fokusz/

Délutáni rész: kreativitásod felélesztése a célunk, hogy tevékeny alkotó életet élhess! A délelőtt megtalált, és aktivált erőforrásaidat már használni is tudod!

 

BELSŐ ERŐ témában itt olvasgathatsz tovább, válogass kedvedre az írásaim közül! https://www.noiteremtoero.hu/category/belso-eroforrasaink/

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Egy ehhez kapcsolódóan korábban készített Ciklus meditációt itt meghallgathatsz:

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. A tánc célja (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik. Ha nem érzed úgy, hogy holnap készen állsz bekukkantani hozzánk, akkor talán később jön el az ideje. Mindenesetre bármikor is lesz az, szeretettel várlak. Ha pedig máshol van dolgod, az is ki fog derülni, csak ne lankadj a kereséssel!

A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte egy – órás ebédszünettel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás mini workshop felépítése:

2 x 1,5 óra közte 10 perc szünettel.

3 órás alkalom

Az íve megegyezik az 1 órással (https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoero-tanc/), de a táncos részek közé több beszélgetés, kérdés, megosztás, testtudatosítás, néhány játékos feladat kerül. Ebben a formában erősebben dolgozhatunk a fókuszunkkal, személyes céljainkkal. Időnk van papírra vetni a gondolatainkat, céljainkat.

Több időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Visszajelzést adni és megosztani, és meghallgatni.

Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Több időnk van elmélyedni a formatáncokban, ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

Még bővebben tájékozódhatsz a tánchoz kapcsolódó írásaimból: https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

vagy kérdezz tőlem személyesen: info@noiteremtoero.hu

Időpont: 2017. október 7.     09.00 – 16.30

Díja: 12000 Ft

Október 6-ig jelentkezve és fizetve, KEDVEZMÉNYESEN  10.000 Ft

Előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges a részvételhez.

Csak a délelőtti részre jelentkezve és fizetve  6000 Ft

Csak a délutáni részre jelentkezve és fizetve  6000 Ft

Érdemes jelentkezni, ha eldöntötted, mert a csoport minimum és maximum létszámos 🙂

info@noiteremtoero.hu

komlosiboglarka@gmail.com

70/254-52-72

A foglalkozást vezeti: Komlósi Boglárka

Várlak Szeretettel!

Made by Claudia Tremblay, see: https://www.etsy.com/listing/200113055/the-four-sisters-best-friends-brisdemaid?ref=shop_home_active_19

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, KözÉpPont visszaszerzése, Menstruáció, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .