Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Tudsz csendben lenni? Belső Iránytűd – Tavaszváró 9.

Csendben lenni

A szavak böjtje. Ismered a csend jótékony hatását? Próbáltad már, hogy egy egész napra csendességi fogadalmat tettél? Szemlélődtél már csendben? Ez hatalmas összerendező erő tud lenni számunra, különösen akkor, amikor nem találjuk a nagy zajban rohanásban önmagunkat. Néhány évvel ezelőtt értettem meg ennek igazán a jelentőségét és a jótékony hatásait. Egy nagyon intenzív csoportos tréningen voltam, pontosabban a MA-URI tanulmányaim 5 hetes uj-zélandi tréningjén.

A tréningen eleve irányelv volt az elcsendesülés és kevés idő volt a szocializálódásra. Mobil telefont heti 1x vettük elő közös megegyezésre, a családdal való kapcsolattartásra. Természetesen volt egy hívható szám, amelyet a családtagjaink ismertek, ha bármilyen életbevágó dolog történne. Hihetetlen elsőre, furcsa? Azt hiszem ezt rendszeresen ismételni kellene 🙂

Kitettem a “Ma csendben vagyok ” feliratot

A tréning közben egyszerre úgy éreztem, hogy azt a minimumot sem szeretném kommunikálni, teljesen magamba szeretnék vonulni, de mindezt körülöttem lévő csoport támogató jelenlétével. Kitettem a “Ma csendben vagyok ” feliratot. Először nehéz volt, mert az emberek nem vették észre vagy úgy gondolták csak gyorsan megkérdeznek valamit. Aztán csak mosolyogva rámutattam a ruhámra tűzött cetlire. Jött állandóan a késztetés, hogy válaszoljak.

Nemet mondás gyakorlása

Nehéz volt megvonni másoktól a válaszaimat, magukra hagyni őket a felém intézett kérdéseikkel. Egyszerre olyan volt, mintha mindenki akarna tőlem valamit. Furcsa érzéseim voltak, mintha elérhetőnek kellene lennem mindig. Ez egy jó gyakolrat arra, hogy gyakorold a nemet mondást, és ezzel megtartsd magadnak az energiádat.

Csodák csodája a csendes napom után, másnak egy másik társunk is kitett egy ilyen cédulát, és ez folyatódott a következő napokban is.

Energia megmaradás, növelés

Amikor elmúlt bennem a kezdeti feszengés amiatt, hogy nem válaszolok a kérdésekre, hogy mutogatva sem kommunikálok, csak szemlélődök, egészen új világ nyílt meg számomra. Rengeteg energiám maradt a saját belső folyamataimat figyelni, illetve pihenni, feltöltődni. Ha van kedved csinálj meg a szeretetre hangoló meditációt a belső csendedben: https://www.noiteremtoero.hu/tavaszvaro-noi-teremtoero-kalendarium-1-sziv-utja-meditacio/

Próbáld ki te is, és írd meg nekem a tapasztalataidat!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .