Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Téged ki támaszt meg? Van támaszod? Tavaszváró NTK8.

Neked kik a támogatóid? Vannak? Tudod kik voltak a támasztóasszonyok?

Mi nők hajlamosak vagyunk mindent magunkra vállalni időnként, vagy általában tartani a környezetünket. Addig ez rendben is van, amíg nekünk is van támaszunk, aki minket támogat és tart meg egy-egy jó szóval, gondolattal, segítő kézzel, értő hallgatással, akár anyagi támasszal, ha olykor szükséges. Bizony, mindenkinek szüksége van támaszra, ahova, akinek néha a hátát nekidöntheti, megpihenhet. Lehet ez a támasz egy barátnő, férj, édesanya, édesapa, testvér, Isten. Sokféle formát ölthet és változhat, az a jó, ha több is van egyszerre.

Mostani időkben különösen fontos ez, hogy felismerjük és időnként támaszkodjuk, és támaszt nyújtsunk egymásnak. Támogatásra mindig is szükségünk volt, különösen krízis idején vagy nagyon intenzív élethethelyzetben. A szülés maga is egy nagyon intenzív élethelyzet egy nő számára és népi hagyományban a szülés körüli segtőket, támogató női jelenléttel jelen levő nőket támasztóasszonyoknak hívták.

El tudod fogadni, hogy van támaszod? Vagy szégyelled, hogy legyen ilyen?

Fontos, hogy nem arról beszélek, hogy állandóan más energiájából, erejéből élj, és állandóan igénybe vedd a támaszt és hátradőlj. A Belső Erőd rendelkezésedre áll számodra és erre ösztönözlek, hogy alapvetően erre támaszkodj.Ki és mi az az az erő, aki ami támogat téged, aki(k), ami(k) mögötted áll(nak)? Hallgasd meg, és mozdulj erre a zenére, ahogy jólesik. Próbálj ne “táncolni” szépen, hanem hagyd, hogy vezessen a tested. Érezd meg, hogy kik gyűlnek köréd, és mögéd. És azt is figyeld meg, hogy milyen érzésed van, amikor mögötted, körülötted állnak. Ha van kedved ossz meg velünk néhány felismerést 🙂Legyen szép, teremtőerőben és türelemben gazdag napunk!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon

Boglárka

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .