Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 3. (Belső gyermek)

Kedves Útitársam!

December 3.-re virradt ma. Megérkezett a hó ma reggel hozzánk (Szegedre)! Ezt írtam 2 évvel ezelőtt. Most itt ülök Kaposváron a száműzetésben 🙂 – kicsit olyan ez nekem -, mégha sok kedves új ismerőssel, és élménnyel ajándékozott is meg az elmúlt másfél évben az élet. Sok erőt merítek abból naponta, hogy használom a belső erőforrásaimat. Ismét tesztelem a gyakorlatban, amit olyan szépen leírtam már korábbi tapasztalataim alapján. Ezekről itt olvashatsz: https://www.noiteremtoero.hu/?s=bels%C5%91+er%C5%91forr%C3%A1saink&x=0&y=0

Itt az ideje kinyitnod a mai virtuális Adventi Kalendáriumodat!

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, fújd el a gyertyát azt javaslom! ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN legyél abban, amit csinálsz!

December 3.  A mai nap gondolata és gyakorlata (belső gyermek)

Keresd meg a gyermekkorodból származó belső erőforrásaidat!

Hallgasd meg ezt a gyerekdalt, és idézd fel, mit éreztél gyermekkorodban mikor vártad, hogy végre leessen az első hó!

Hogy örültél neki?

Milyen érzéseid vannak most?

Mi okozott neked örömöt, mi tudott lelkesíteni?

Gyermeki bolondságnak tartod, vagy tudsz még csatlakozni ehhez az örömteli érzéshez?

Figyeld meg megmozdul-e benned valami.

Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat! Milyen erőforrásokat találtal?

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .