Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 2. Női intuíciód keresése

Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és kapcsold be a linken található videót! Figyeld meg, megmozdul-e benned valami!

Kedves Útitársam!

December 2.-re virradt ma: Itt az ideje kinyitnod a mai virtuális Adventi Kalendáriumodat!

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, fújd el a gyertyát azt javaslom! ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN legyél abban, amit csinálsz!

December 2.  A mai nap gondolata és gyakorlata (zene és tánc)

“Az egészséges farkasokban és az egészséges nőkben egyaránt fellelhetőek bizonyos pszichikai vonások: a csalhatatlan megérzés, a játékosság, az odaadás magasfokú képessége. a farkasok és a nők természetüknél fogva rokonok, érdeklődőek, rendkívüli kitartással és erővel rendelkeznek. Mélyen intuitívak, odaadóan törődnek kicsinyeikkel, társukkal és falkájukkal. Gyakorlottan alkalmazkodnak a folyton változó körülményekhez;szenvedélyesen elszántak és naygon bátrak.” Clarissa Pinkola Estés (2004:12) A farkasokkal futó asszonyok /Beavatás a nőiség őseredetéenk titkaiba/

Lassítsd meg lépteidet és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és kapcsold be a linken található videót! Figyeld meg megmozdul-e benned valami! S ha igen, mozdulj te is a zenével. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .