Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 20. Mire is várunk? – Tested a lelked temploma?

December 20. Nyisd ki a Adventi Kalendáriumod következő bugyrát!

Várakozás. Mire is várakozunk? Sürög-forog, rohan a város és benne minden lakója. Hogy állsz a karácsonyi meglepetésekkel, ajándékokkal, főzéssel-sütéssel, bevásárlással, családi látogatások beütemezésével? Volt ma 5 perced leülni és igazán jelen lenni, VÁRAKOZNI? De mire is várakozunk, minek van az ADVENTJE? Te is picit fókuszt tévesztettél?

Nos, bevallom én is. Ám az, hogy adtam magamnak december elején egy 24 napos adventi kihívást, ez újból és újból visszatérít a középpontomba. Napi örömteli feladatot jelent, amellyel “kénytelen vagyok” foglalkozni. És ahhoz, hogy ne sablonos üzeneteket kapj, meg kell állnom, gyújtani egy gyertyát, esetleg zenét bekapcsolni, és elgondolkodni azon mit is üzenjek számodra. Estenként ez azzal jár, hogy nem reggel kapod meg a levelemet, amint kibújsz a jó meleg paplan alól.

Azon kaptam magamat, hogy napközben egy-egy beszélgetés alkalmával, történésben azt keresem, hogy mi  lehet üzenet/inspiráció számodra 🙂 Néhány olvasói visszajelzésből ítélve számodra is jelent valamit ez a folytonosság, az együtt várakozás.

Egyre inkább tudatosodik bennem, hogy a Fény születése, Jézus születése előtti időszak, Advent legnagyobb kihívása, hogy észrevegyük a gyertyalángot, a reflektorok és a csillogó-villogó érzékszerveket túltelítő és eltompító mesterséges fényben.

Mai nap üzenete/kérdése és gyakorlata:

Hogy érzed magad most ebben a percben? Milyen testérzeteid vannak? Tudod-e mire várakozol te személyesen most ADVENT idején? Fogalmazz meg EGY dolog, ami a legfontosabb számodra a karácsonyban. Ha egyetlen dolog lenne, amit kívánhatnál hogyan teljen, mi lenne az? Ezzel tápláld belső fényed, minden más részlettel, történéssel legyél megengedőbb.

Lassítsd meg lépteidet és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és meditálj el ezeken a sorokon. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, Egyperces gyakorlatok, KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .