Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Megszentelt Szív – Szív és Méh Tér összehangolása – Mozgásmeditációs workshop

Megszentelt Szív és Méh Női Teremtőerő Tánc workshop 2023. december 10. vasárnap 9.30-16. Szeged, Aranykapu Műhely.

Szárnyalsz, alkotsz és Szívvel-Lélekkel élsz? Az elhívásod szerint élsz, amiért megszülettél? Nyitott szívvel tudsz-e jelen lenni a kapcsolataidban? Az évkörnek ez az időszaka a belső munkának kedvez igazán, ezért érdemes az áramlatokra, felülni és nem ellene dolgozni. Ha a természetet figyeljük, minden a behúzódásra, kuckózásra késztet bennünket, és talán tapasztaljátok ti is, hogy kéretlenül is feljönnek újabb és újabb rétegei az elnyomott vagy alvó szívbéli terveinknek, vágyainknak, a meg nem oldott helyzeteknek.

Szívbéli vágyaink és kapcsolataink nyomában

Neked milyen Szívbéli vágyaid vannak? Mi a szíved szerint való élet? Ó nekem van jó pár szívbéli vágyam, amelyeket élek és sok szívbéli vágyam van, ami még szunnyadozik, de van egy listám róluk :), a legtöbbről. Van, ami még felfedezésre vár, a szívem terének megnyitására, ahhoz hogy észre merjem venni őket. Gyere, és fedezzük fel együtt, tegyük meg ezt a nyitást közösen női körben! Igazán nyitott szívvel kapcsolódni egyre inkább akkor tudsz bárkihez, de legelőször is önmagadhoz, amikor a szívtered tiszta és nyitott és a szíved szerint élsz, mozogsz, lélegzel és kapcsolódsz.

Hogy bukkanok rá a szívbéli vágyaimra?

Ehhez nem csak fel kell ismerned, elismerned a Szíved-Lelked hangját, hanem ha megtaláltad, és azt hiszem sokan így vagyunk ezzel már, akkor a nagy kihívás most az, hogy ezt hogyan tudod élni. Hogyan tudom az energiáim jó részét a Szívbéli dolgaimba csatornázni, ami aztán sokkal több energiát ad vissza mint gondolnánk. Hogyan tudom a Szívbéli munkámat végezni, Szívvel-Lélekkel jelen lenni az életem különböző területein?

Nekem az első lépést, ami a Belső Iránytűmhöz vezet, mindig könnyebb volt a Méhem terén keresztül megtenni. Ez nagyon könnyen jön számomra, ugyanakkor egy ideje azt éreztem, hogy elértem egy pontot ebben a folyamatban, amikor már nem a csípőm, méhem terében van a kulcs, hanem a szívem táján kell nyílnom, ahhoz hogy tovább tudjak lépni. És így is lett a nyáron és az ősz folyamán szépen kinyílt ez a folyamat. Most már továbbadhatónak érzem és az idő is megfelelő rá, hiszen ebben az időszakban jár a Nap a Skorpió csillagkép szívénél, az Antares csillagnál, aztán halad a Skorpió mélységeibe, az égbolt legmélyebb részéhez.

Már jó ideje érik bennem egy Szív-Térrel kapcsolatos személyes workshopnak és egy hozzá kapcsolható online kurzusnak a gondolata. Most eljött erre is az idő.

Örömmel adom hírül, hogy az adventi időszakban, az elmélyülésre, várakozásra, a belső fényünk újjászületésére, Szívünk szerinti élet megteremtésére, erősítésére egy személyes találkozás lehetőségét tudom most megnyitni Szegeden az Aranykapu Műhelyben.

Megszentelt Szív és Méh témában workshoppal egybekötött szertartást tartok Szegeden az Aranykapu Műhelyben, kis csoportos formában 2023. december 10-én, vasárnap 9.30-tól 16 óráig.

Megszentelt Szív és Méh összehangolása workshop különlegessége

  • a mozgáson, mozdulataidon keresztül tudod a Lelked Kapuját megnyitni,
  • megtalálni újra a Szívbéli vágyaidat
  • segít felfényesíteni a kapcsolataidat, kapcsolódásaidat
  • tér nyílik ezek megfogalmazására, “racionalizálására”
  • harmonikus, megtisztított Szív és Méh térrel tudsz teremteni
  • a Szív (nem a szerv, hanem energetikai terület) térével és a Méh terével egyszerre dolgozik, tisztítja és összehangolja őket, hiszen a Méhünk egy kehelyként működik, amely magába gyűjti az energiákat előjel nélkül. Egyfajta Transzformátorként működik energetikai szinten is, ahogyan a fiziológiai szinten az anyag és a szellemi összekapcsolódásából új élet teremt. Helyet ad az átváltozásnak, egyfajta dimenziókapuként működik, akárcsak a Szívünk
  • Belső Napod felragyog

Kell-e ehhez tánctudás?

A Női Teremtőerő Tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/). Vannak olyan mozdulatok, mozdulatsorok, amelyek általában előnyösek az embernek (vagy speciálisan nőknek), ezeket hívjuk pl. ászanáknak, ha jógáról beszélünk. Ugyan így vannak  táncos mozdulatsorok is, amelyek tapasztalat alapján nagyon jótékonyak általában az embernek, nőknek. Az “általában” mellett létezik egy” személyre szabottság”, ami neked adott időben, adott helyen a legmegfelelőbb, ahhoz, hogy az energiaáramlásodat semmi ne blokkolja. Minél jobban megismerjük a saját testünket a mozdulataink, hatását testérzet, illetve lelki szinten, annál jobban tudod magad gyógyítani, egyensúlyba hozni, legyen az egy reggeli gyors nyújtózás  10 perc mozgás.  Ezt az önmegismerési folyamatot támogatja, szolgálja a Női Teremtőerő Tánc.

A Női Teremtőerő Tánc megszületését INSPIRÁLTA a MA-URI© Healing Arts módszere, ahol táncokon és bodyworkön keresztül tanulunk kapcsolódni a testünkhöz, amelynek segítségével közelebb jutunk ahhoz, hogy navigáljuk az érzelmeinket, és az életünket. A képzést végezve sok szabadtáncon és formatáncon keresztül ismerkedtünk a testérzeteinkkel, tanultuk meg a bodywork mozdulatokat, amelyek a tenger mozgását utánozzák. A gyakorlatok, táncok rendszeres végzése nagyon jótékony hatással volt rám, mind általános fizikai energiaszintemben, mind pedig a női szerveim, ciklusom tekintetében. Ezek a jótékony gyakorlatok inspirálták a Női Teremtőerő Tánc létrejöttét.

Hogy néz ki egy foglalkozás általában?

A workshopot 1 és 2 napos formában tartom. A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte egy –  órás ebédszünettel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás blokk felépítése:

2 x 1,5 óra közte 15 perc szünettel.

A táncos részek közé több beszélgetés, kérdés, megosztás, testtudatosítás, néhány játékos feladat (egyéni, páros, csoportos) kerül. Ebben a formában erősebben dolgozhatunk a fókuszunkkal, személyes céljainkkal. Időnk van papírra vetni a gondolatainkat, céljainkat.

Időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Visszajelzést adni, megosztani, és meghallgatni.

Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Időnk van elmélyedni , ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

  1. Női körben vagyunk
  2. Az alkalom témájához kapcsolódva válogatom a zenék hangulatát, ritmusát, érzésvilágát.
  3. Szabadon mozogva (táncolva) kezdesz KAPCSOLÓDNI, a testérzeteiddel, a mozgásodon keresztül:

ÉSZREVESZED, hogy van lábad, karod, derekad és csípőd, lábfejed…, akkor is, ha nem fáj. Sokszor csak akkor tudatosul bennünk a jelenlétük, ha fájnak, ha nem működnek megfelelően.

Szabad bemelegítős mozdulatokkal kezdünk, de mindig elmondom, hogy mindenkinek a maga döntése, hogy követi-e a szóbeli “instrukcióimat”, vagy rögtön a saját ritmusát követi. Aki szeretné az követi az én mozdulataimat, iránymutatásomat arról, hogy milyen testérzetre figyelj, miközben mutatom, hogy mit csinálj(hatsz). Ha jólesik, leülhetsz összekuporodva a sarokba, vagy a szoba közepén és csak hallgatod a zenét, addig, amíg jólesik így neked.

Miért jó nekem, ha részt veszek most ezen a workshopon?

Segít kimozdulnod egy helyzetből, a zene és a mozdulat erejével, a női közösség megtartó erejében. Speciális fókusza a mostani alkalomnak, pedig a Szív terének megnyitása és a Méh terének tisztítása, és e kettő összehangolása. A délutáni részben lehetőség nyílik közös és egyéni szertartásra is, aki szeretné. Ez az adventi időminőség most támogat minden Szív munkát és belső átalakulást. Ahhoz, hogy alkotó női életet élhess, hogy ne csak mások vágyait és álmait tudd megvalósítani és támogatni, ahhoz egyre inkább rá kell lépned a Szív útjára, ami nem tévesztendő össze a kompenzációból adódó vágyaiddal. Ez egy nagyon fontos különbség, amihez szintén adok kulcsokat a workshop alkalmával, hogyan is tudsz a felszínen lévő vágyaid mögött az igaziakra bukkani.

Mindezt most kiscsoportban élheted meg, személyes támogatással.

Ideje: 2023. december 10-én, vasárnap 9.30-tól 16 óráig.

Helye: Szeged, Aranykapu Műhely, Lengyel utca 8/E

A workshop díja: 18.000 Ft

Jelentkezni az info kukac noiteremtoero.hu címen tudsz. A levél tárgyaként írd be kérlek, hogy “ – Szív és Méh workshop jelentkezés”

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: Belső erőforrásaink, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése, Női Teremtőerő, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC, szív, szív útja

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .