Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz

Kedves Nővérem!

Elérkezett az ideje, hogy megújuljon az évek óta advent idején általam szerkesztett Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma. Ez immár a 6. év és ebben az évben érett meg rá, hogy Spiráljárásnak kereszteljem és ennek jegyében újítsam meg. Nemsokára bővebben is olvashatsz az átalakulásról, egyelőre az elmúlt évek szellemiségébe merítkezve olvass tovább mit is kínált eddig a Kalendárium.

Itt az ideje hogy előkészítsd magadat, az utazásra!

Számomra is hihetetlen, de idén 6 éves a Női Teremtőerő Adventi Kalendáriuma. Minden évben módosítok a napi meglepetéseken, idén is így tervezem! Ebben az évben is arra hívlak, hogy női közösségünkkel együtt öltöztesd díszbe a szívedet.

HA SZERETNÉL NAPONTA KAPNI (ajándék!) egy újabb adventi gondolatot karácsonyig a legyorsabb út hozzá, ha ide kattintva MOST jelentkezel a lap alján.

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*