Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz

Kedves Nővérem!

Elérkezett az ideje, hogy megújuljon az évek óta advent idején általam szerkesztett Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma. Ez immár a 6. év és ebben az évben érett meg rá, hogy Spiráljárásnak kereszteljem és ennek jegyében újítsam meg.

Eddig arra hívtalak, hogy a saját Belső Fényedre koncentrálj, most azonban ez ÁTVÁLTOZIK. Lépjünk egy szinttel előrébb, feljebb…

Ebben az évben is arra hívlak, hogy kapcsolódjunk össze gondolatban, lélekben az Adventi időszakban és EGYÜTT ébresszük magunkban a BELSŐ FÉNYÜNKET. Előző évekhez hasonlóan minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső Fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Ehhez most egy ÚJABB FÓKUSZT szeretnék adni, mert úgy érzékelem látom, te is biztosan tapasztaltad, hogy egyre nagyobb szükség van egymást megtartani, egymásnak jelen lenni, nőként, barátként, emberként, olyas valakiként, aki látja a lelked a lelkével. Ez sokszor nem egyszerű feladat, amikor önmagunk számára is el tudunk veszni.

Ebben az évben azonban nem csak a saját Belső Fényeddel való kapcsolódásra hívlak, hanem A MÁSIK Belső Fényének és a Közösség Belső Fényének a kapcsolódásához.

Éppen ezért december 21-dikére meghirdetek egy személyes találkozót a Szegeden a Ligetben, este 17.30ra, hogy ott együtt létrehozzuk és bejárjuk kis mécseseinkkel az ADVENTI SPIRÁLJÁRÁST. Létrehozzuk együtt a Közös Fényünk, Erőnk, Hitünk, Elfogadásunk, Szeretetünk terét. Erről még bővebben fogok külön is írni, de kérlek már most írd be a naptáradba! Ha már most tudod, hogy érdekel az esemény, kérlek jelezd nekem.

Ha nem vagy szegedi, akkor kérlek, hogy ebben az időben, ha van rá lehetőséged, kedved szervezz meg egy kis vagy akár nagy csoportnak is egy ilyen közös Adventi Spiráljárást. Ha egy barátnőddel ketten tudtok létrehozni egy ilyen közös rituálét az is örömteli és emelő esemény. Ha a gyerekeiddel, férjeddel, családoddal az csodálatos emelő energiákat tud létrehozni közöttetek. Kérlek, hogy érlelgesd magadban ezt a gondolatot. Természetesen addig még sokszor fogok erről írni és minden segítséget megadok a kivitelezéshez is távolról is.

A napi adventi üzeneteket hogyan tudod beépíteni a napodba?

Itt az ideje hogy előkészítsd magadat, az utazásra!

Számomra is hihetetlen, de idén 6 éves a Női Teremtőerő Adventi Kalendáriuma. Ebben az évben is arra hívlak, hogy női közösségünkkel együtt öltöztesd díszbe a szívedet.

HA SZERETNÉL NAPONTA KAPNI (ajándék!) egy újabb adventi gondolatot karácsonyig a legyorsabb út hozzá, ha ide kattintva MOST jelentkezel a lap alján.

Első napi meglepetést itt olvashatod >>

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az ADVENTI SPIRÁLJÁRÁS A NŐI TEREMTŐERŐDHÖZ napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*