Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 16. Mit szeretnél látni magad körül az életedben?

Lassítsd meg lépteidet, és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és gondold végig, hogy mit jelent számodra a karácsony. Mit jelent a Szenteste és a karácsonyi ünneplés. Mit jelent, és ha nem olyan elmlékeid vannak róla, amelyek kedvesek a szívednek, akkor gondold végig, játsz el vele a képzeletedben, hogy milyen karácsonyt szeretnél.

Képzeld el kivel szeretnéd együtt ünnepelni, mégha ez a jelenlegi járvány helyzetben nem is tud esetleg megvlósulni. A szeretet és egymásfelé fordulás örömét, hogy van valaki, vagy valakik akikkel képes vagy ezt elképzelni, ez maga az ajándék és öröm.

A karácsonyhoz, a szeretet ünnepéhez vezető útnak – amelyre a szeretet erejének megünnepléseként tekinthetünk – még nincs vége.

Most van szükségünk igazán a fókuszunkat az úton tartani, hogy ne vesszen el a figyelmünk, szívünk ereje, az út mentén zajongó, rohanó, elsuhanó mindennapokban.

Ezért a mai nap gyakorlata: Mit szeretnél látni magad körül az életedben?

December 16. A mai nap gondolata és gyakorlata: (szeretetre hangolódás)

Kapcsold be a karácsonyi zenét (leljebb találod), és gondold végig, és írd is le egy papíra vagy az ADVENTI NAPLÓDBA, amit az első nap nyitottál, hogy mi fontos neked a karácsonyban. Melyek azok a dolgok? Kik azok, akik fontosak számodra és ezen a karácsonyon, hogyan tudsz majd velük kapcsolódni (telefonon, skypon, vagy személyesen esetleg, levélben, vagy csak gondolatban).

Írd le, hogy mi az, amit mindenképpen szeretnél megvalósítani, megélni, megteremteni a magad és a családod számára karácsonykor. Ha ez megvan, nézd át a listádat és csak három dolgot hagyj benne, a többit húzd ki. Mi az a három dolog, amit mindenképpen szeretnél, hogy megvalósuljon?

Ha ez megvan, akkor húzz ki még kettőt, és nézd meg, hogy melyik az az egyetlen legfontosabb, ami megmaradt. Erre az egyre figyelj, hogy meglegyen, erre fókuszálj, és minden más csak másodlagos, harmadlagos, mégha fontos is. Ha arra az egyre fókuszálsz, tapasztalatból mondom, hogy a többi megjön magától, ha fontos.

Ha a papírodon az “együtt lenni” áll valaki olyannal, akivel nem tudsz fizikai síkon találkozni, gondolj arra, hogy az együttlétnek mi a célja. Számomra a legfontosabb célja, hogy érezzük az öszetartozásunkat, egymás szeretetét. Ezt nem csak fizikai testi jelenlétben lehet megtenni, sőt talán a karácsonyi együttlétek terhesebb része így most lecsupaszodik, és csak az esszencia a lényeg marad meg belőle: Szeretettelteli KAPCSOLÓDÁS.

Kétféle zenét hoztam mára nektek. Válaszd ki melyik illik jobban a hangulatodhoz!

Ha más muzsikára vágynál, ezzel is hangolódhatsz:

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .