Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 3. (Belső gyermek)

 

Kedves Útitársam!

December 3.-re virradt ma. Megérkezett a hó ma reggel hozzánk (Szegedre)! Itt az ideje kinyitnod a mai virtuális Adventi Kalendáriumodat!

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, fújd el a gyertyát azt javaslom! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN legyél abban, amit csinálsz!

 

December 3.  A mai nap gondolata és gyakorlata (belső gyermek)

Hallgasd meg ezt a gyerekdalt, és idézd fel, mit éreztél gyermekkorodban mikor vártad, hogy végre leessen az első hó. Hogy örültél neki? Milyen érzéseid vannak most? Gyermeki bolondságnak tartod, vagy tudsz még csatlakozni ehhez az örömteli érzéshez?  Figyeld meg megmozdul-e benned valami. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

 

Ha kedvet érzel megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre!

 

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

 

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..