Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 1.

“Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.”

 Kedves Útitársam!

December harmadikára virradt ma! A belső és küldő órámat a négy hónapos kislányom hangolja finomra 🙂 Téged ki és mi hangol és gyorsít vagy késleltet? Hogy vagy a belső és külső ritmusoddal?

Itt az ideje kinyitnod a virtuális Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriumát!

Már 3. éve, hogy megszületett bennem a Kalendárium gondolata és megvalósítása. Minden évben picit módosítok rajta. Ebben az évben is arra hívlak.

HA SZERETNÉL NAPONTA KAPNI (ajándék!) egy újabb Adventi gondolatot karácsonyig a legyorsabb út hozzá, ha ide kattintva MOST jelentkezel a lap alján.

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

December 1. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Lassítsd meg lépteidet és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és meditálj el ezeken a sorokon. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

“… a karácsony a szeretet, és ádvent a várakozás megszentelése. Az a gyerek, aki az első hóesésre vár – jól várakozik, s már várakozása is felér egy hosszú-hosszú hóeséssel. Az, aki hazakészül, már készülődésében otthon van. Az, aki szeretni tudja azt, ami az övé – szabad, és mentes a birtoklás minden görcsétől, kielégíthetetlen éhétől-szomjától. Aki pedig jól várakozik, az időből épp azt váltja meg, ami a leggépiesebb és legelviselhetetlenebb: a hetek, órák percek kattogó, szenvtelen vonulását. Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.”  Pilinszky János Új Ember, 1974. december 15.

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .