Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC Workshop

Méhkehely - Születés

Méhkehely – Születés

Ha érzed a hívást, gyere és tarts velünk a női erőnk és női utunk megtalálását segítő (szabad és kötött) csípőmobilizáló táncokban.

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

Aki most készül gyerekvárásra annak a csípőlazító mozdulatok támogató felkészülést jelenthetnek a befogadásra, termékenység fokozására.

Akinek az életében a ciklikusság már megszűnőben van, jótékony hatása van a helyzet megélésére, és a havi ciklusának elengedésére.

Ha a (teremtő) mozdulat és az érintés erejéről olvasnál még: http://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban.

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik. Ha nem érzed úgy, hogy holnap készen állsz bekukkantani hozzánk, akkor talán később jön el az ideje. Mindenesetre bármikor is lesz az, szeretettel várlak. Ha pedig máshol van dolgod, az is ki fog derülni, csak ne lankadj a kereséssel!

HOGY NÉZ KI A FOGLALKOZÁS?

A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte egy – órás ebédszünettel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás mini workshop felépítése:

2 x 1,5 óra közte 10 perc szünettel.

3 órás alkalom

A táncos részek közé több beszélgetés, kérdés, megosztás, testtudatosítás, néhány játékos feladat kerül. Ebben a formában erősebben dolgozhatunk a fókuszunkkal, személyes céljainkkal. Időnk van papírra vetni a gondolatainkat, céljainkat.

Időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Visszajelzést adni, megosztani, és meghallgatni.

Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Több időnk van elmélyedni a formatáncokban, ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

 

Hogyan született meg bennem ez a tánc és hogyan is néz ki egy ilyen alkalom?

Itt olvashatsz róla még bővebben:

http://www.noiteremtoero.hu/hogyan-szuletett-meg-bennem-a-noi-teremtoero-tanc-gondolata/

Hozd el a barátnődet, édesanyádat, lányodat, nagymamádat!

Következő alkalmakról a legfelső bejegyzéseknél itt tájékozódhatsz http://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

vagy a https://www.facebook.com/noiteremtoero/oldal követőjeként értesülhetsz, illetve zárt csoportba kérhetsz felvételt, ahol a workshopok időpontját és témáját elsőként osztom meg.

Bejelentkezés privát üzenetben, hogy biztosan legyen helyed 🙂 A komlosiboglarka(kukac)gmail.com címen.
Ha érdekel, de nem tudod mi ez igazán, írj nekem és kérdezz 🙂

Kívánom, hogy a Belső Napod Felragyogjon!

Ingyenes önfejlesztő anyagaim: http://www.noiteremtoero.hu/onfejleszto-ingyenes-anyagok-e-mail-kurzus-hanganyag-toltsd-le-most/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .