Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd az Anyaságot életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női megoldások

Az anyaság, a női lét csodálatos, de kihívást jelentő élethelyzete, amelyben nem csak önmagadért, hanem gyermekedért is felelősséget kell vállalnod. Ehhez nyújtok segítséget Anyukák, Kismamák és Nők számára kidolgozott tematikus, egyéni és csoportos konzultációs alkalmakkal, amelyeken kineziológiai és coaching (jobb és bal agyféltekés) módszerekkel segítelek ebben a szép, de kihívást jelentő élethelyzetben.
Hamuba sült pogácsa csomag Anyukáknak
Hogyan süssek hamuba sült pogácsát, tegyem bele a gyermekem tarisznyájába és engedjem útjára szerencsét próbálni?
A gyermekünk első elengedése a szüléssel kezdődik, amikor kiengedem a külvilágba. Ezután sorban fokozatosan következnek mind nagyobb és nagyobb útra engedések. Elengedés az alvás, amikor másra bízom a gyermekem, amikor fokozatosan elmarad a szoptatás, és amikor közösségbe, óvodába engedem őt. Ebben támogatlak téged az Anyukák számára kidolgozott tematikus konzultációs alkalmakkal, amelyeken kineziológiai és coaching módszerekkel segítelek téged.
Női Teremtőerő csomag Kismamáknak
Ismerd meg és használd női erőforrásaidat, hogy a várandósságot a szülést, és az anyaságot minél teljesebben élhesd meg. A női élet egyik csodája a testünkben fejlődő új élet.
A várandósság, a kisbaba világba engedése, és utána a testünkből való táplálása különleges és jellemformáló időszaka a női létnek. Ebben az időszakban különösen fontos a belső erőnk, erőforrásaink megtalálása. Tapasztalatom szerint családi és társadalmi konfliktusokkal is szemben találja magát a leendő édesanya, amikor a várandóssága és a szülése körülményeit szeretné maga megválasztani, befolyásolni. Az édesanyák biztonságérzete, belső ereje nagyban elősegíti a várandósság és a szülés természetes folyamatát majd ezután a csecsemő szoptatását, szerető gondozását. Ebben támogatlak téged dúlai szemlélettel, kineziológiai és coaching eszközökkel.

 

Női Önismeret (női mintáink felismerése) 
Biztos női lábakon állsz? Nehezen váltogatod a női szerepeidet? Ne elkülönülve gondolj a női szerepekre, keresd a közös pontot bennük, önmagadat. Ismerd meg női erősségeidet, erőforrásaidat, céljaidat, vágyaidat, női önmagadat.
Nőként, női látásmóddal élj, mert ez ad a környezetedben élők is számára is biztonságérzetet és kiegyensúlyozottságot. Ebben az útkeresésben támogatlak téged a nők számára kidolgozott tematikus konzultációs alkalmakkal, amelyeken (jobb és bal agyféltekés) kineziológiai és coaching módszerekkel segítelek önmagad jobb megértése, céljaid és vágyaid megtalálása és megvalósítása felé.
A tematikus csomagok 5 (1,5 órás) alkalmat jelentenek. Lehetőség van alkalmanként fizetni: 10.000Ft/alkalom.
Kedvezményes lehetőség: (1+4) 5 alkalom esetén: az első alkalom (10.000 Ft) után, ha úgy döntesz, hogy szeretnél velem együtt haladni előre az önismeret útján a többi 4 alkalmat egyben előre egy összegben fizetve, kedvezményesen 35.000 Ft alkalmanként fizetve a 40.000 Ft helyett.
Jelentkezés: 70/254-52-72
komlosiboglarka(kukac)gmail.com
Ha még nem szeretnél elköteleződni, ajánlom figyelmedbe a hírlevelemet, és ingyenes minikurzusaimat. Iratkozz fel most, így rendszeresen értesülhetsz legfrissebb írásaimról.