Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női archetípusok – Női önfejlődést támogató ajándék hanganyagok (e-mail kurzus)

Női út – Női megoldások

Jó helyen jársz, ha azt kutatod, hogyan aknázhatjuk ki mi nők alkotó, teremtő energiáinkat, életünk minden területén.

 

Ha szeretnéd megérteni és erőforrásként használni női energiáidat, női ciklusod természetes periodikusságát, nem pedig pusztán elszenvedni.

 

Meg lehet lovagolni a hullámokat élvezettel, örömmel tapasztal szörfösként. Gyere fejleszd velem együtt érzelmi állóképességedet!

Ha nem akarsz hánykolódni érzelmeid tengerén, hanem tudatosan uralni akarod (nem elnyomni!) az érzelmeidet, női életedet, ciklusaidat, amelyek olyan hullámzóvá teszik olykor a hangulatunkat, mint a hullámlovaglás.

 

 • Ha világosan szeretnéd nem csak a környezeted, de önmagad számára is kommunikálni az érzéseidet, vágyaidat, céljaidat;
 • ha alkotó életet élő nő vagy (vagy az szeretnél lenni!);
 • ha toporogsz és egyelőre élesztgeted az alkotó életed tüzét;
 • ha nőként szeretnél boldogulni az intuíciódat és az értelmedet együtt használva;
 • ha női közösségre vágysz;
 • ha várandósként mozgósítani, felébreszteni szeretnéd belső erőforrásaidat, ezzel is készülve a gyermeked születésre, világba engedésére.

Akkor tartozz te is a közösségünkhoz, első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot és kérd az ajándék anyagaimat!

 1. Hol állok most? Helyzetértékelő HANGANYAG

 2. Erőforráselemző HANGANYAG

 3. Önismeret a női archetípusok nyomán E-MAILT KURZUS


  BŐVEBBEN:

 1. A fókuszod és éberséged élesítéséhez szeretnék segítséget adni számodra egy helyzetértékelő hanganyaggal, amely hozzásegít, hogy meglásd a helyeden vagy-e, ott tartasz-e ahol szeretnél?
 2. Milyen ERŐFORRÁSAID vannak a céljaid terveid, az utad megvalósításához?
 3. A női archetípusok, a női létnek olyan univerzális tulajdonságaira mutatnak rá, amelyet ha erőforrásként használhatunk, ha ismerjük ezeket a női mintákat. Ismerkedj meg velük a Belső erőforrásaink 1. Női lét 13 archetípusa c. írásomból. A Bennünk Élő Archetípusok ajándék minikurzusban részletesen megismertetlek a női archetípusokkal és azzal hogyan használhatjuk belső erőforrásként őket életünk során.

Amrita Sher-Gil: Bride’s Toilet (1937)

Írj egy levelet a komlosiboglarka(kukac)gmail.com címre a saját email rendszeredből, vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon is megadhatod a saját(!) email címedet, és küldöm az ajándék anyagaidat.